Postcodes gemeente baarn

Postcodenummers van gemeente Baarn: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Baarn, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel behandelen we alle belangrijke aspecten van de postcodenummers van deze gemeente, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over gemeente Baarn

Baarn is een gemeente en stad in de Nederlandse provincie Utrecht. De gemeente Baarn heeft een oppervlakte van ongeveer 33,01 km2 en telt ruim 24.000 inwoners. Baarn is gelegen aan de rivier de Eem en de rand van de Utrechtse Heuvelrug.

Wijken van gemeente Baarn

De gemeente Baarn is onderverdeeld in verschillende wijken, waaronder de wijken Baarn-Noord, Baarn-Centrum, Baarn-Zuid en de Eemdalwijk. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummers.

Geografische (GPS) informatie over gemeente Baarn

Als je op zoek bent naar geografische informatie over gemeente Baarn, ben je hier aan het juiste adres. Baarn is gelegen op 52.2142° N, 5.2885° E. De gemeente Baarn grenst aan verschillende andere gemeentes, zoals Soest, Amersfoort, Hilversum en Eemnes.

Demografische gegevens van gemeente Baarn

De gemeente Baarn heeft een bevolking van ruim 24.000 inwoners en is daarmee een middelgrote gemeente in Nederland. De meeste inwoners van Baarn zijn tussen de 40 en 60 jaar oud. De gemeente heeft een relatief hoog percentage hoogopgeleide inwoners.

Treinstations in gemeente Baarn

De gemeente Baarn heeft twee treinstations: Station Baarn en Station Hollandse Rading. Station Baarn is het belangrijkste station van Baarn en ligt aan de spoorlijn Utrecht-Amersfoort.

Gemeentes rondom gemeente Baarn

Gemeente Baarn grenst aan verschillende andere gemeentes, waaronder Soest, Amersfoort, Hilversum en Eemnes. Deze gemeentes hebben elk hun eigen postcodenummers.

Netnummers van gemeente Baarn

Het netnummer van gemeente Baarn is 035. Dit netnummer wordt gebruikt voor vaste telefoonnummers in de gemeente.

Bekende plaatsen in gemeente Baarn

Gemeente Baarn heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Kasteel Groeneveld, Paleis Soestdijk en het Baarnse Bos. Deze plaatsen zijn gemakkelijk te bereiken met de auto, fiets of het openbaar vervoer.

FAQs

1. Wat is het netnummer van gemeente Baarn?
Het netnummer van gemeente Baarn is 035.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Baarn?
Gemeente Baarn heeft ruim 24.000 inwoners.

3. Welke treinstations heeft gemeente Baarn?
Gemeente Baarn heeft twee treinstations: Station Baarn en Station Hollandse Rading.

4. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Baarn?
Gemeente Baarn heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Kasteel Groeneveld, Paleis Soestdijk en het Baarnse Bos.

5. Hoeveel wijken heeft gemeente Baarn?
Gemeente Baarn is onderverdeeld in verschillende wijken, waaronder de wijken Baarn-Noord, Baarn-Centrum, Baarn-Zuid en de Eemdalwijk.

Conclusie

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Baarn, hebben we in dit artikel alle belangrijke aspecten behandeld. Van algemene informatie tot demografische gegevens en bekende plaatsen, alles is aan bod gekomen. Hopelijk heb je nu een beter idee van wat gemeente Baarn te bieden heeft.