Postcodes gemeente de ronde venen

Postcodenummers van gemeente de ronde venen: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Bent u op zoek naar informatie over de postcodenummers van de gemeente de Ronde Venen? Dan bent u op de juiste plek. In dit artikel vindt u alles wat u moet weten over de postcodenummers van deze gemeente, inclusief de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over de Ronde Venen

De Ronde Venen is een gemeente in de provincie Utrecht en heeft een oppervlakte van 110,82 km². De gemeente telt ongeveer 44.000 inwoners, verdeeld over 8 kernen: Abcoude, Amstelhoek, Baambrugge, De Hoef, Mijdrecht, Vinkeveen, Waverveen en Wilnis. De gemeente is gelegen tussen Amsterdam en Utrecht en is goed bereikbaar per auto en trein.

Wijken in de Ronde Venen

De gemeente de Ronde Venen is verdeeld in verschillende wijken, elk met hun eigen kenmerken en postcodenummers. Hieronder vindt u een overzicht van de wijken in de gemeente de Ronde Venen:

– Abcoude
– Baambrugge
– Mijdrecht Noord
– Mijdrecht Zuid
– Vinkeveen
– Waverveen
– Wilnis Noord
– Wilnis Zuid

Geografische (GPS) informatie

De gemeente de Ronde Venen heeft een unieke ligging tussen de uitgestrekte polders en de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen. Hierdoor is het een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers. Bent u op zoek naar de GPS-coördinaten van de gemeente de Ronde Venen? Deze zijn als volgt:

– Noorderbreedte: 52.2014
– Oosterlengte: 4.9075

Demografische gegevens

De gemeente de Ronde Venen heeft een diverse bevolkingssamenstelling. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste demografische gegevens van de gemeente:

– Aantal inwoners: 44.000
– Gemiddelde leeftijd: 41 jaar
– Aantal huishoudens: 17.000
– Gemiddeld inkomen per huishouden: €40.000,-

Treinstations

De gemeente de Ronde Venen heeft twee treinstations: Abcoude en Breukelen. Beide stations zijn gelegen aan de spoorlijn Amsterdam-Utrecht en zijn goed bereikbaar per auto, fiets en openbaar vervoer. Vanuit Abcoude en Breukelen kunt u gemakkelijk naar Amsterdam, Utrecht en andere steden reizen.

Gemeentes rondom de Ronde Venen

De gemeente de Ronde Venen grenst aan verschillende andere gemeenten. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes die grenzen aan de Ronde Venen:

– Utrecht
– Stichtse Vecht
– Amsterdam
– Nieuwkoop
– Woerden

Netnummers

Het netnummer van de gemeente de Ronde Venen is 0297. Dit netnummer wordt gebruikt om vanuit andere delen van Nederland naar de gemeente te bellen. Het netnummer is gekoppeld aan de postcodegebieden van de verschillende kernen in de gemeente.

Bekende plaatsen

De gemeente de Ronde Venen heeft verschillende bekende plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder vindt u een overzicht van enkele van deze plaatsen:

– Abcoude: een historisch dorp met een prachtig centrum en diverse winkels en restaurants.
– Vinkeveen: een populaire bestemming voor watersporters en natuurliefhebbers, met de Vinkeveense en Loosdrechtse plassen.
– Mijdrecht: de grootste kern van de gemeente, met diverse winkels, restaurants en voorzieningen.
– Wilnis: een landelijk dorp met een gezellig centrum en diverse wandel- en fietsroutes.

FAQs

1. Wat is het oppervlakte van de gemeente de Ronde Venen?
Antwoord: De gemeente de Ronde Venen heeft een oppervlakte van 110,82 km².

2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente de Ronde Venen?
Antwoord: De gemeente de Ronde Venen telt ongeveer 44.000 inwoners.

3. Hoeveel treinstations heeft de gemeente de Ronde Venen?
Antwoord: De gemeente de Ronde Venen heeft twee treinstations: Abcoude en Breukelen.

4. Aan welke gemeentes grenst de Ronde Venen?
Antwoord: De gemeente de Ronde Venen grenst aan Utrecht, Stichtse Vecht, Amsterdam, Nieuwkoop en Woerden.

5. Wat is het netnummer van de gemeente de Ronde Venen?
Antwoord: Het netnummer van de gemeente de Ronde Venen is 0297.

Conclusie

De gemeente de Ronde Venen is een unieke gemeente met veel verschillende kernen en bezienswaardigheden. In dit artikel heeft u alles gelezen over de postcodenummers van de Ronde Venen, inclusief de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heeft dit artikel u geholpen bij het vinden van de informatie die u zocht.