Postcodes gemeente dinkelland

Postcodenummers van gemeente Dinkelland: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over postcodenummers van de gemeente Dinkelland, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over dit onderwerp, van algemene informatie tot geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over postcodenummers van gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland is gelegen in de provincie Overijssel en bestaat uit de volgende plaatsen: Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Nutter, Saasveld, en Rossum. De postcodenummers van de gemeente Dinkelland beginnen met de cijfers 7590 en 7635.

Wijken in de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland is onderverdeeld in verschillende wijken, namelijk: Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, Lattrop-Breklenkamp, Tilligte, Agelo, Nutter, Saasveld, en Rossum. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummer en is te vinden op de kaart van de gemeente Dinkelland.

Geografische (GPS) informatie over de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland is gelegen in het oosten van Nederland en heeft een oppervlakte van 176,98 km². De gemeente grenst aan de volgende gemeentes: Losser, Oldenzaal, Tubbergen, en Nordhorn (Duitsland). Het GPS-coördinaat van de gemeente Dinkelland is 52.3858° N, 6.9549° E.

Demografische gegevens van de gemeente Dinkelland

Volgens de laatste telling heeft de gemeente Dinkelland ongeveer 26.000 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 43 jaar. Het aantal mannen en vrouwen is ongeveer gelijk verdeeld.

Treinstations in de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Oldenzaal. Vanuit Oldenzaal is het mogelijk om met de trein naar verschillende steden in Nederland te reizen.

Gemeentes rondom de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland grenst aan verschillende gemeentes, namelijk: Losser, Oldenzaal, Tubbergen, en Nordhorn (Duitsland). Elke gemeente heeft zijn eigen postcodenummer en is te vinden op de kaart van de gemeente Dinkelland.

Netnummers van de gemeente Dinkelland

Het netnummer van de gemeente Dinkelland is 0541. Als je vanuit het buitenland naar de gemeente Dinkelland wilt bellen, moet je het landnummer (+31) voor het netnummer plaatsen.

Bekende plaatsen in de gemeente Dinkelland

De gemeente Dinkelland heeft verschillende bekende plaatsen, zoals: Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, en Lattrop-Breklenkamp. Deze plaatsen zijn bekend vanwege hun historische gebouwen, musea, en kunstgalerijen.

FAQs

1. Wat is het GPS-coördinaat van de gemeente Dinkelland?
Het GPS-coördinaat van de gemeente Dinkelland is 52.3858° N, 6.9549° E.

2. Heeft de gemeente Dinkelland een eigen treinstation?
Nee, de gemeente Dinkelland heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Oldenzaal.

3. Wat is het netnummer van de gemeente Dinkelland?
Het netnummer van de gemeente Dinkelland is 0541.

4. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Dinkelland?
De gemeente Dinkelland grenst aan de gemeentes Losser, Oldenzaal, Tubbergen, en Nordhorn (Duitsland).

5. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Dinkelland?
De bekende plaatsen in de gemeente Dinkelland zijn Denekamp, Ootmarsum, Weerselo, en Lattrop-Breklenkamp.

Conclusie

Dit artikel biedt een overzicht van de postcodenummers van de gemeente Dinkelland, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, en bekende plaatsen. Als je op zoek bent naar specifieke informatie over de gemeente Dinkelland, kun je dit artikel als referentie gebruiken.