Postcodes gemeente oosterhout

Postcodenummers van gemeente oosterhout: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Oosterhout, bent u op de juiste plek. In dit artikel zullen we algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen behandelen. Dit artikel is bedoeld om u een uitgebreid overzicht te geven van de postcodenummers van de gemeente Oosterhout.

Algemene informatie

De gemeente Oosterhout is gelegen in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 73,94 km². De gemeente heeft 55.390 inwoners en bestaat uit 16 kernen. De gemeente Oosterhout heeft de volgende postcodenummers: 4900-4909.

Wijken

De gemeente Oosterhout is onderverdeeld in verschillende wijken. De wijken zijn: Oosterheide, Oosterhout-Oost, Oosterhout-West, Centrum, Slotjes, Strijen, Vrachelen, en de Contreie. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummers.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Oosterhout is gelegen tussen de steden Breda en Tilburg. De gemeente ligt aan de A27 en de A59, waardoor het gemakkelijk bereikbaar is met de auto. De gemeente heeft ook een treinstation: Station Oosterhout.

Demografische gegevens

De gemeente Oosterhout heeft 55.390 inwoners, waarvan 27.335 mannen en 28.055 vrouwen. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 42 jaar. De gemeente heeft een bevolkingsdichtheid van 748 inwoners per km².

Treinstations

De gemeente Oosterhout heeft één treinstation: Station Oosterhout. Dit station ligt aan de spoorlijn tussen Breda en Tilburg. Vanaf Station Oosterhout rijden er treinen naar deze steden en naar andere plaatsen in Nederland.

Gemeentes rondom

De gemeente Oosterhout grenst aan verschillende gemeentes. De gemeentes zijn: Breda, Geertruidenberg, Drimmelen, Dongen, Tilburg en Gilze en Rijen.

Netnummers

De gemeente Oosterhout heeft het netnummer 0162. Dit netnummer wordt gebruikt voor vaste telefoonnummers in de gemeente.

Bekende plaatsen

De gemeente Oosterhout heeft verschillende bekende plaatsen. Enkele van deze plaatsen zijn: het centrum van Oosterhout, het Slotpark, de Vrachelse heide en de Contreie.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van de gemeente Oosterhout?
De gemeente Oosterhout heeft een oppervlakte van 73,94 km².

2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Oosterhout?
De gemeente Oosterhout heeft 55.390 inwoners.

3. Hoeveel wijken heeft de gemeente Oosterhout?
De gemeente Oosterhout heeft acht wijken.

4. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Oosterhout?
De gemeentes die grenzen aan de gemeente Oosterhout zijn: Breda, Geertruidenberg, Drimmelen, Dongen, Tilburg en Gilze en Rijen.

5. Wat is het netnummer van de gemeente Oosterhout?
Het netnummer van de gemeente Oosterhout is 0162.

Conclusie

Dit artikel heeft u hopelijk een goed overzicht gegeven van de postcodenummers van de gemeente Oosterhout. We hebben gekeken naar algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Als u op zoek bent naar meer informatie over de gemeente Oosterhout, kunt u altijd de website van de gemeente raadplegen.