Postcodes gemeente bunnik

Postcodenummers van gemeente Bunnik: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Bunnik, dan bent u op de juiste plek. In deze uitgebreide gids vindt u alle informatie die u nodig heeft over de verschillende postcodes, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in de gemeente Bunnik.

Algemene informatie

Gemeente Bunnik is een gemeente in de provincie Utrecht. De gemeente heeft een oppervlakte van 47,25 km² en heeft ongeveer 15.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de kernen Bunnik, Odijk en Werkhoven. De gemeente Bunnik ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer.

Wijken

De gemeente Bunnik is verdeeld in verschillende wijken. In totaal zijn er zes wijken in de gemeente Bunnik:

1. Bunnik
2. Odijk
3. Werkhoven
4. Vecht en Venen
5. Bunnik-Zuid
6. Rhijnauwen en Amelisweerd

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Bunnik heeft een oppervlakte van 47,25 km². De gemeente ligt in het midden van Nederland en is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Hieronder vindt u de GPS-coördinaten van de gemeente Bunnik:

Lengtegraad: 5.2166667
Breedtegraad: 52.0666667

Demografische gegevens

De gemeente Bunnik heeft in totaal ongeveer 15.000 inwoners. Hieronder vindt u een overzicht van de demografische gegevens van de gemeente Bunnik:

– Aantal inwoners: 15.000
– Aantal mannen: 7.500
– Aantal vrouwen: 7.500
– Gemiddelde leeftijd: 43 jaar
– Aantal huishoudens: 6.000
– Gemiddeld aantal personen per huishouden: 2,5

Treinstations

De gemeente Bunnik heeft twee treinstations: Station Bunnik en Station Driebergen-Zeist. Station Bunnik ligt aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem. Station Driebergen-Zeist ligt aan de spoorlijn Utrecht-Arnhem en de spoorlijn Utrecht-Rhenen.

Gemeentes rondom

De gemeente Bunnik grenst aan verschillende gemeentes. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes rondom de gemeente Bunnik:

– Utrecht
– Zeist
– Wijk bij Duurstede
– Houten

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Bunnik is 030.

Bekende plaatsen

De gemeente Bunnik heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van de bekende plaatsen in de gemeente Bunnik:

– Fort bij Vechten
– Kasteel Rhijnauwen
– Kromme Rijn
– Landgoed Amelisweerd
– Theehuis Rhijnauwen

FAQs

1. Wat is het aantal inwoners van gemeente Bunnik?
Antwoord: De gemeente Bunnik heeft ongeveer 15.000 inwoners.

2. Hoeveel treinstations heeft de gemeente Bunnik?
Antwoord: De gemeente Bunnik heeft twee treinstations: Station Bunnik en Station Driebergen-Zeist.

3. Aan welke gemeentes grenst de gemeente Bunnik?
Antwoord: De gemeente Bunnik grenst aan de gemeentes Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Houten.

4. Wat is het netnummer van de gemeente Bunnik?
Antwoord: Het netnummer van de gemeente Bunnik is 030.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in de gemeente Bunnik?
Antwoord: De gemeente Bunnik heeft verschillende bekende plaatsen, zoals Fort bij Vechten, Kasteel Rhijnauwen, Kromme Rijn, Landgoed Amelisweerd en Theehuis Rhijnauwen.

Conclusie

De gemeente Bunnik is een gemeente in de provincie Utrecht met ongeveer 15.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de kernen Bunnik, Odijk en Werkhoven en is verdeeld in zes wijken. De gemeente Bunnik heeft twee treinstations, Station Bunnik en Station Driebergen-Zeist. De gemeente Bunnik grenst aan verschillende gemeentes, zoals Utrecht, Zeist, Wijk bij Duurstede en Houten. Het netnummer van de gemeente Bunnik is 030 en de gemeente heeft verschillende bekende plaatsen, zoals Fort bij Vechten, Kasteel Rhijnauwen, Kromme Rijn, Landgoed Amelisweerd en Theehuis Rhijnauwen.