Postcodes gemeente stede broec

Postcodenummers van gemeente stede broec: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodes van gemeente stede broec, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je een overzicht van de verschillende wijken in gemeente stede broec, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations en gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen en uiteraard de postcodenummers.

1. Algemene informatie over gemeente stede broec

Gemeente stede broec is een gemeente in de provincie Noord-Holland. De gemeente stede broec bestaat uit drie kernen: Bovenkarspel, Grootebroek en Lutjebroek. In totaal heeft de gemeente stede broec ruim 21.000 inwoners.

2. Wijken in gemeente stede broec

De gemeente stede broec is opgedeeld in verschillende wijken. De belangrijkste wijken zijn:
– Centrum
– De Gilden
– De Zesgehuchten
– Het Grootslag
– Het Streek
– Het Westeinde
– Industrieterrein
– Kadijken
– Lekermeer
– Oosterweed
– Veiling

3. Geografische (GPS) informatie

Gemeente stede broec ligt in de regio West-Friesland en heeft een oppervlakte van 22,22 km². De gemeente ligt op een hoogte van ongeveer 2 meter boven zeeniveau en heeft als postcodegebied 1610-1614.

4. Demografische gegevens

De gemeente stede broec heeft ruim 21.000 inwoners en heeft een gemiddelde bevolkingsdichtheid van 951 inwoners per km². De gemeente heeft een relatief jonge bevolking, met een gemiddelde leeftijd van 39 jaar.

5. Treinstations

De gemeente stede broec heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Bovenkarspel-Grootebroek, dat op ongeveer 2 kilometer afstand ligt.

6. Gemeentes rondom

Gemeente stede broec grenst aan enkele andere gemeentes, namelijk:
– Drechterland
– Enkhuizen
– Medemblik
– Opmeer

7. Netnummers

Het netnummer van gemeente stede broec is 0228.

8. Bekende plaatsen

Binnen gemeente stede broec zijn diverse bekende plaatsen te vinden, waaronder:
– Bovenkarspel
– Grootebroek
– Lutjebroek
– Broekerhaven
– De Gouw
– De Hulk
– Eenigenburg
– Horn
– Kerspel
– Westwoud

FAQs

1. Wat is het postcodegebied van gemeente stede broec?
Het postcodegebied van gemeente stede broec is 1610-1614.

2. Heeft gemeente stede broec een eigen treinstation?
Nee, gemeente stede broec heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Bovenkarspel-Grootebroek.

3. Hoeveel inwoners heeft gemeente stede broec?
Gemeente stede broec heeft ruim 21.000 inwoners.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente stede broec?
Gemeente stede broec grenst aan de gemeentes Drechterland, Enkhuizen, Medemblik en Opmeer.

5. Welke plaatsen behoren tot gemeente stede broec?
Bovenkarspel, Grootebroek, Lutjebroek, Broekerhaven, De Gouw, De Hulk, Eenigenburg, Horn, Kerspel en Westwoud behoren tot gemeente stede broec.

Conclusie

Gemeente stede broec is een gemeente in de provincie Noord-Holland met ruim 21.000 inwoners. De gemeente bestaat uit drie kernen en is opgedeeld in verschillende wijken. In dit artikel vind je algemene informatie over de gemeente, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations en gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heb je met dit artikel een goed beeld gekregen van de postcodenummers van gemeente stede broec.