Postcodes gemeente boekel

Postcodenummers van gemeente Boekel: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar gedetailleerde informatie over de postcodenummers van gemeente Boekel, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids vind je alles wat je moet weten over de postcodes in deze gemeente, inclusief informatie over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Boekel is een gemeente in de provincie Noord-Brabant en heeft een oppervlakte van 35,73 km². De gemeente telt ongeveer 10.000 inwoners en is onderverdeeld in vier wijken: Boekel, Venhorst, Huize Padua en Verspreide huizen Boekel.

Wijken

De wijk Boekel is het grootste gebied in de gemeente en omvat het grootste deel van de stad Boekel. Venhorst is een kleinere wijk ten noorden van Boekel, terwijl Huize Padua zich in het zuidwestelijke deel van de gemeente bevindt. Verspreide huizen Boekel omvat de landelijke gebieden rondom de stad.

Geografische (GPS) informatie

Boekel ligt in het oosten van Noord-Brabant en grenst aan de gemeentes Gemert-Bakel, Uden, Meierijstad, Bernheze en Landerd. De GPS-coördinaten van Boekel zijn 51°36’N en 5°40’E.

Demografische gegevens

De gemeente Boekel heeft een bevolkingsdichtheid van ongeveer 280 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 41 jaar en ongeveer 25% van de bevolking is jonger dan 18 jaar.

Treinstations

De dichtstbijzijnde treinstations zijn in Uden en Veghel. Beide stations liggen op ongeveer 10 kilometer afstand van Boekel.

Gemeentes rondom

Boekel grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Gemert-Bakel, Uden, Meierijstad, Bernheze en Landerd.

Netnummers

Het netnummer van Boekel is 0492.

Bekende plaatsen

Boekel heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder het Boekelse Bos, recreatiegebied Hemelrijk en het historische centrum van Boekel.

FAQs

1. Hoeveel wijken heeft gemeente Boekel?
Gemeente Boekel heeft vier wijken: Boekel, Venhorst, Huize Padua en Verspreide huizen Boekel.

2. Wat is de gemiddelde leeftijd van de inwoners van Boekel?
De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 41 jaar.

3. Hoeveel inwoners heeft gemeente Boekel?
Gemeente Boekel heeft ongeveer 10.000 inwoners.

4. Wat zijn de GPS-coördinaten van Boekel?
De GPS-coördinaten van Boekel zijn 51°36’N en 5°40’E.

5. Wat is het netnummer van Boekel?
Het netnummer van Boekel is 0492.

Conclusie

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Boekel, dan biedt deze gids alles wat je nodig hebt. Van algemene informatie over de gemeente tot gedetailleerde informatie over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen, deze gids is een uitgebreide bron van informatie voor iedereen die meer wil weten over deze gemeente.