Postcodes gemeente dongen

Postcodenummers van gemeente Dongen: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Dongen, ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids vind je alles wat je moet weten over de postcodenummers van deze gemeente, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie
Dongen is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van 29,28 km² en telt ongeveer 25.000 inwoners. Dongen heeft vier officiële kernen: Dongen, ’s Gravenmoer, Klein-Dongen-Vaart en Vaart. De gemeente is gelegen in het hart van de provincie en is goed bereikbaar via de snelweg A27.

Wijken
De gemeente Dongen heeft verschillende wijken, waaronder Dongen-Oost, Dongen-Vaart en Dongen-West. In totaal zijn er zeven verschillende wijken in Dongen. Elke wijk heeft zijn eigen postcodegebieden. In totaal bestaat de gemeente Dongen uit 17 postcodegebieden.

Geografische (GPS) informatie
Dongen heeft een oppervlakte van 29,28 km² en is gelegen in het hart van de provincie Noord-Brabant. De gemeente is goed bereikbaar via de snelweg A27 en heeft verschillende treinstations, zoals Station Tilburg, Station Breda en Station Gilze-Rijen.

Demografische gegevens
De gemeente Dongen heeft ongeveer 25.000 inwoners. De bevolking van Dongen bestaat voor het grootste deel uit mensen tussen de 25 en 45 jaar oud. Ongeveer 20% van de inwoners van Dongen is ouder dan 65 jaar. De gemeente heeft een relatief hoog percentage gezinnen met kinderen.

Treinstations
Dongen heeft geen eigen treinstation, maar is wel goed bereikbaar via de treinstations in de omgeving, zoals Station Tilburg, Station Breda en Station Gilze-Rijen. Deze treinstations zijn allemaal binnen een straal van 15 kilometer van Dongen gelegen.

Gemeentes rondom
Dongen grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Oosterhout, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Tilburg. Deze gemeentes zijn allemaal binnen een straal van 15 kilometer van Dongen gelegen.

Netnummers
Het netnummer van Dongen is 0162. Dit nummer moet je gebruiken als je telefonisch contact wilt opnemen met iemand in Dongen.

Bekende plaatsen
Dongen heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Dongen zelf, ’s Gravenmoer, Klein-Dongen-Vaart en Vaart. Elk van deze plaatsen heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van Dongen?
Dongen heeft een oppervlakte van 29,28 km².

2. Hoeveel inwoners heeft Dongen?
Dongen heeft ongeveer 25.000 inwoners.

3. Heeft Dongen een eigen treinstation?
Nee, Dongen heeft geen eigen treinstation, maar is wel goed bereikbaar via de treinstations in de omgeving.

4. Aan welke gemeentes grenst Dongen?
Dongen grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Oosterhout, Geertruidenberg, Gilze en Rijen en Tilburg.

5. Wat is het netnummer van Dongen?
Het netnummer van Dongen is 0162.

Conclusie
Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Dongen, heb je in deze gids alles gevonden wat je nodig hebt. We hebben je alles verteld over de gemeente Dongen, de verschillende wijken en postcodes, de geografische ligging, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat deze informatie nuttig voor je is geweest en je geholpen heeft bij het vinden van de informatie die je zocht.

HTML tags:

Postcodenummers van gemeente Dongen: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Algemene informatie

Wijken

Geografische (GPS) informatie

Demografische gegevens
Treinstations

Gemeentes rondom

Netnummers

Bekende plaatsen