Postcodes gemeente goes

Postcodenummers van gemeente goes: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Goes, dan ben je hier aan het juiste adres. Dit artikel bevat alles wat je moet weten over de postcodes van deze gemeente. We vertellen je meer over de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in Goes.

Algemene informatie over Goes

Goes is een stad en gemeente in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. De gemeente telt ongeveer 38.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 100,28 km². De gemeente bestaat uit verschillende dorpen en wijken, waaronder Goes-Oost, Goes-West, Goes-Zuid en Goes-Noord.

Wijken in Goes

Goes is verdeeld in verschillende wijken, elk met een eigen postcode. Hieronder vind je een overzicht van de wijken en bijbehorende postcodes:

– Goes-Oost: 4461, 4462, 4463
– Goes-West: 4464, 4465, 4466, 4467
– Goes-Zuid: 4471, 4472
– Goes-Noord: 4468, 4474

Geografische (GPS) informatie over Goes

De gemeente Goes ligt in het zuidwesten van Nederland, en grenst aan de gemeenten Borsele, Kapelle, Reimerswaal en Noord-Beveland. De gemeente ligt aan de A58 en heeft een eigen treinstation, station Goes.

Demografische gegevens over Goes

Goes heeft een gemiddelde bevolkingsdichtheid van 378 inwoners per km². De gemeente heeft een relatief jonge bevolking, waarvan het grootste deel tussen de 20 en 50 jaar oud is. Er wonen meer vrouwen dan mannen in Goes, en de meeste inwoners zijn van Nederlandse afkomst.

Treinstations in Goes

Goes heeft één treinstation, station Goes. Dit station ligt aan de spoorlijn tussen Vlissingen en Roosendaal, en wordt bediend door Sprinter-treinen van de NS. Vanaf station Goes kun je onder andere naar Middelburg, Vlissingen, Bergen op Zoom en Roosendaal reizen.

Gemeentes rondom Goes

Goes grenst aan verschillende gemeentes, waaronder:

– Borsele
– Kapelle
– Reimerswaal
– Noord-Beveland

Netnummers in Goes

Het netnummer van Goes is 0113. Als je vanuit Nederland naar Goes belt, moet je dus eerst het netnummer draaien voordat je het telefoonnummer van de persoon of organisatie die je wilt bereiken kunt draaien.

Bekende plaatsen in Goes

Goes heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder:

– De Grote Markt
– De Stenen Brug
– Het Goese Lyceum
– Het Omnium

FAQs

1. Wat is het netnummer van Goes?
Het netnummer van Goes is 0113.

2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Goes?
De gemeente Goes telt ongeveer 38.000 inwoners.

3. Wat zijn de bekendste plaatsen in Goes?
De bekendste plaatsen in Goes zijn onder andere de Grote Markt, de Stenen Brug, het Goese Lyceum en het Omnium.

4. Welke wijken heeft de gemeente Goes?
De gemeente Goes is verdeeld in verschillende wijken, waaronder Goes-Oost, Goes-West, Goes-Zuid en Goes-Noord.

5. Welke gemeentes grenzen aan Goes?
Goes grenst aan de gemeentes Borsele, Kapelle, Reimerswaal en Noord-Beveland.

Conclusie

In dit artikel hebben we je alles verteld wat je moet weten over de postcodenummers van de gemeente Goes. We hebben je meer verteld over de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in Goes. Hopelijk heb je nu een beter beeld van deze mooie gemeente in Zeeland.