Postcodes gemeente sint michielsgestel

Postcodenummers van gemeente Sint-Michielsgestel: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Sint-Michielsgestel, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids vind je alles wat je moet weten over de postcodes in deze gemeente. Van algemene informatie tot de geografische locaties van de wijken, van demografische gegevens tot treinstations en netnummers, en van gemeentes rondom Sint-Michielsgestel tot bekende plaatsen in de buurt.

Algemene informatie over postcodenummers in gemeente Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel ligt in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft in totaal 12.716 adressen en 12.399 huishoudens, wat neerkomt op een gemiddelde huishoudgrootte van 2,6 personen.

De gemeente Sint-Michielsgestel heeft in totaal 6 wijken, namelijk Berlicum, Den Dungen, Gemonde, Middelrode, Sint-Michielsgestel en de Wamberg.

Wijken in gemeente Sint-Michielsgestel

Berlicum:
Berlicum is een dorp in de gemeente Sint-Michielsgestel en heeft een eigen postcodegebied. Berlicum telt in totaal 5.355 inwoners en heeft een oppervlakte van 11,73 km².

Den Dungen:
Den Dungen is een dorp in de gemeente Sint-Michielsgestel en heeft een eigen postcodegebied. Den Dungen telt in totaal 4.185 inwoners en heeft een oppervlakte van 7,94 km².

Gemonde:
Gemonde is een dorp in de gemeente Sint-Michielsgestel en heeft een eigen postcodegebied. Gemonde telt in totaal 1.565 inwoners en heeft een oppervlakte van 3,64 km².

Middelrode:
Middelrode is een dorp in de gemeente Sint-Michielsgestel en heeft een eigen postcodegebied. Middelrode telt in totaal 1.305 inwoners en heeft een oppervlakte van 1,89 km².

Sint-Michielsgestel:
Sint-Michielsgestel is een dorp en gemeente in de provincie Noord-Brabant. Sint-Michielsgestel telt in totaal 10.801 inwoners en heeft een oppervlakte van 67,06 km².

De Wamberg:
De Wamberg is een natuurgebied in de gemeente Sint-Michielsgestel. Het gebied heeft geen eigen postcodegebied.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Sint-Michielsgestel ligt tussen ‘s-Hertogenbosch en Veghel. De gemeente heeft een oppervlakte van 59,57 km² en is verdeeld in 6 wijken en 18 buurtschappen.

Hieronder vind je de GPS-coördinaten van de gemeente Sint-Michielsgestel:

Breedtegraad: 51.6692
Lengtegraad: 5.3555

Demografische gegevens

De gemeente Sint-Michielsgestel heeft in totaal 12.716 adressen en 12.399 huishoudens. De gemiddelde huishoudgrootte is 2,6 personen. In totaal wonen er 33.000 inwoners in de gemeente Sint-Michielsgestel.

Treinstations in gemeente Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch.

Gemeentes rondom Sint-Michielsgestel

De gemeente Sint-Michielsgestel grenst aan diverse gemeentes, namelijk:

– ‘s-Hertogenbosch
– Boxtel
– Haaren
– Schijndel
– Veghel

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Sint-Michielsgestel is 073.

Bekende plaatsen in de buurt

Sint-Michielsgestel ligt in een prachtige omgeving en er zijn dan ook veel bekende plaatsen in de buurt. Hieronder vind je een overzicht van de meest bekende plaatsen:

– ‘s-Hertogenbosch
– Boxtel
– Schijndel
– Veghel
– Vught

FAQs

1. Wat is het aantal wijken in de gemeente Sint-Michielsgestel?
Er zijn in totaal 6 wijken in de gemeente Sint-Michielsgestel.

2. Heeft Sint-Michielsgestel een eigen treinstation?
Nee, Sint-Michielsgestel heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in ‘s-Hertogenbosch.

3. Wat is het netnummer van de gemeente Sint-Michielsgestel?
Het netnummer van de gemeente Sint-Michielsgestel is 073.

4. Welke bekende plaatsen liggen in de buurt van Sint-Michielsgestel?
In de buurt van Sint-Michielsgestel liggen onder andere ‘s-Hertogenbosch, Boxtel, Schijndel, Veghel en Vught.

5. Wat is de gemiddelde huishoudgrootte in de gemeente Sint-Michielsgestel?
De gemiddelde huishoudgrootte in de gemeente Sint-Michielsgestel is 2,6 personen.

Conclusie

In deze uitgebreide gids heb je alles kunnen lezen over de postcodenummers van de gemeente Sint-Michielsgestel. Van algemene informatie tot de geografische locaties van de wijken, van demografische gegevens tot treinstations en netnummers, en van gemeentes rondom Sint-Michielsgestel tot bekende plaatsen in de buurt. Met deze informatie ben je goed voorbereid als je op zoek gaat naar informatie over deze gemeente.