Postcodes gemeente leusden

Postcodenummers van gemeente Leusden: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, Netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Leusden, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel geven we je algemene informatie over de postcodenummers, de wijken waarin ze te vinden zijn, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Leusden is gelegen in de provincie Utrecht en heeft in totaal 8 postcodenummers, variërend van 3830 tot en met 3834. De postcodenummers zijn verdeeld over de verschillende wijken van de gemeente.

Wijken

Gemeente Leusden bestaat uit de volgende wijken:
– Leusden-Centrum
– Leusden-Zuid
– Leusden-Noord
– Leusden-Oost
– Achterveld

Iedere wijk heeft zijn eigen postcodenummers. Zo vallen de postcodenummers 3830 en 3831 onder Leusden-Centrum en de postcodenummers 3832 en 3833 onder Leusden-Zuid.

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de exacte locatie van een postcodenummer in gemeente Leusden, dan kun je gebruik maken van GPS-coördinaten. Hieronder vind je de GPS-coördinaten van de gemeente Leusden:
– Latitude: 52.1333° N
– Longitude: 5.4167° E

Demografische gegevens

Gemeente Leusden heeft een inwonersaantal van 29.252 (2021). De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 44 jaar. De verdeling van mannen en vrouwen is ongeveer gelijk.

Treinstations

Gemeente Leusden heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Amersfoort Centraal, gelegen op ongeveer 5 kilometer afstand van Leusden.

Gemeentes rondom

Gemeente Leusden grenst aan de volgende gemeentes:
– Amersfoort
– Utrechtse Heuvelrug
– Barneveld

Netnummers

Het netnummer van Leusden is 033.

Bekende plaatsen

Gemeente Leusden heeft verschillende bekende plaatsen, zoals het Landgoed Den Treek-Henschoten, de Juliana van Stolbergkazerne en het Militair Luchtvaart Museum.

FAQs:

1. Wat is het inwonersaantal van gemeente Leusden?
Het inwonersaantal van gemeente Leusden is 29.252 (2021).

2. Heeft Leusden een eigen treinstation?
Nee, Leusden heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Amersfoort Centraal.

3. Wat is het netnummer van Leusden?
Het netnummer van Leusden is 033.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Leusden?
Gemeente Leusden grenst aan de gemeentes Amersfoort, Utrechtse Heuvelrug en Barneveld.

5. Welke bekende plaatsen heeft gemeente Leusden?
Gemeente Leusden heeft verschillende bekende plaatsen, zoals het Landgoed Den Treek-Henschoten, de Juliana van Stolbergkazerne en het Militair Luchtvaart Museum.

Conclusie

In dit artikel hebben we je voorzien van algemene informatie over de postcodenummers van gemeente Leusden, de verschillende wijken waarin ze te vinden zijn, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat je met deze informatie goed op weg bent geholpen!