Postcodes gemeente oud beijerland

Postcodenummers van gemeente Oud-Beijerland: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over postcodes in de gemeente Oud-Beijerland, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we je een overzicht van alles wat je moet weten over postcodes in deze gemeente. We bespreken algemene informatie over postcodes, de verschillende wijken in Oud-Beijerland, geografische informatie en GPS-coördinaten, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom Oud-Beijerland, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over postcodes

Postcodes zijn een reeks van letters en cijfers die worden gebruikt om post te sorteren en te bezorgen. In Nederland bestaat een postcode uit vier cijfers en twee letters. Het eerste cijfer geeft de regio aan, het tweede en derde cijfer geven de wijk aan en het vierde cijfer verwijst naar de straat of het adres. De twee letters geven de plaats aan.

Wijken in Oud-Beijerland

Oud-Beijerland is verdeeld in verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van deze wijken en de postcodes die daarbij horen:

– Centrum: postcode 3261
– Poortwijk: postcode 3262
– Zoomwijck: postcode 3263
– Zeeheldenbuurt: postcode 3264
– Oosterse Gorzen: postcode 3265
– Westraven: postcode 3267

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische coördinaten van Oud-Beijerland, dan vind je die hieronder:

– Breedtegraad: 51.8251° N
– Lengtegraad: 4.4063° E

Demografische gegevens

Oud-Beijerland heeft een totale oppervlakte van 24,24 km² en telt ongeveer 24.000 inwoners. De gemeente heeft een gemiddelde bevolkingsdichtheid van 991 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Oud-Beijerland is 42 jaar.

Treinstations

Oud-Beijerland heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is NS-station Rotterdam Lombardijen. Vanaf dit station kun je met de bus naar Oud-Beijerland reizen.

Gemeentes rondom Oud-Beijerland

Oud-Beijerland grenst aan de volgende gemeenten:

– Korendijk
– Binnenmaas
– Cromstrijen

Netnummers

Het netnummer van Oud-Beijerland is 0186.

Bekende plaatsen

In de omgeving van Oud-Beijerland zijn er verschillende bekende plaatsen die de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder vind je een overzicht van deze plaatsen:

– Rotterdam
– Dordrecht
– Barendrecht
– Ridderkerk
– Zwijndrecht

FAQs

1. Hoeveel postcodes heeft Oud-Beijerland?
Oud-Beijerland heeft zes postcodes.

2. Heeft Oud-Beijerland een eigen treinstation?
Nee, Oud-Beijerland heeft geen eigen treinstation.

3. Welke gemeentes grenzen aan Oud-Beijerland?
Oud-Beijerland grenst aan Korendijk, Binnenmaas en Cromstrijen.

4. Wat is het netnummer van Oud-Beijerland?
Het netnummer van Oud-Beijerland is 0186.

5. Welke bekende plaatsen liggen in de omgeving van Oud-Beijerland?
In de omgeving van Oud-Beijerland liggen onder andere Rotterdam, Dordrecht en Barendrecht.

Conclusie

Als je op zoek bent naar informatie over postcodes in de gemeente Oud-Beijerland, dan heb je in dit artikel alles kunnen lezen wat je nodig hebt. We hebben je een overzicht gegeven van de verschillende wijken, geografische informatie en GPS-coördinaten, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom Oud-Beijerland, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat deze informatie je helpt bij het vinden van de juiste postcodes in Oud-Beijerland.