Postcodes gemeente lingewaal

Postcodenummers van gemeente Lingewaal: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar specifieke informatie over de postcodenummers van gemeente Lingewaal, dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel vindt u een overzicht van alle relevante informatie over de postcodenummers van deze gemeente.

Algemene informatie

Gemeente Lingewaal is gelegen in de provincie Gelderland. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 50 vierkante kilometer en telt ruim 11.000 inwoners. Lingewaal bestaat uit zes kernen: Asperen, Herwijnen, Heukelum, Spijk, Vuren en Oosterwijk.

Wijken

De gemeente Lingewaal is verdeeld in verschillende wijken. Hieronder vindt u een overzicht van alle wijken en de bijbehorende postcodenummers:

– Asperen: postcode 4147
– Herwijnen: postcode 4171
– Heukelum: postcode 4161
– Spijk: postcode 4211
– Vuren: postcode 4214
– Oosterwijk: postcode 4174

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Lingewaal ligt in het midden van Nederland en is gemakkelijk te bereiken via de snelwegen A15 en A27. De GPS-coördinaten van Lingewaal zijn 51.8748° N, 5.1178° E.

Demografische gegevens

Lingewaal is een kleine gemeente met ongeveer 11.000 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 41 jaar. De gemeente heeft een relatief laag aantal inwoners per vierkante kilometer in vergelijking met andere gemeenten in Nederland.

Treinstations

In de gemeente Lingewaal zijn geen treinstations te vinden. Het dichtstbijzijnde treinstation is Gorinchem, dat op ongeveer 10 kilometer afstand ligt.

Gemeentes rondom

Lingewaal grenst aan verschillende gemeenten. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeenten die grenzen aan Lingewaal:

– West Betuwe
– Zaltbommel
– Culemborg
– Hardinxveld-Giessendam
– Gorinchem

Netnummers

Het netnummer van Lingewaal is 0345.

Bekende plaatsen

In de gemeente Lingewaal zijn verschillende bekende plaatsen te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van de meest bekende plaatsen in Lingewaal:

– Kasteel Heukelum
– Fort Asperen
– Diefdijklinie

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van Lingewaal?
Antwoord: De postcodenummers van Lingewaal zijn 4147, 4171, 4161, 4211, 4214 en 4174.

2. Hoeveel inwoners telt Lingewaal?
Antwoord: Lingewaal telt ongeveer 11.000 inwoners.

3. Heeft Lingewaal een treinstation?
Antwoord: Nee, Lingewaal heeft geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Gorinchem.

4. Welke gemeentes grenzen aan Lingewaal?
Antwoord: Lingewaal grenst aan West Betuwe, Zaltbommel, Culemborg, Hardinxveld-Giessendam en Gorinchem.

5. Wat zijn de bekendste plaatsen in Lingewaal?
Antwoord: De bekendste plaatsen in Lingewaal zijn Kasteel Heukelum, Fort Asperen en Diefdijklinie.

Conclusie

In dit artikel hebben we u een overzicht gegeven van alle relevante informatie over de postcodenummers van gemeente Lingewaal. We hebben onder andere gekeken naar de wijken, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heeft u hiermee een goed beeld gekregen van de postcodenummers van Lingewaal.