Postcodes gemeente stichtse vecht

Postcodenummers van gemeente Stichtse Vecht: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Stichtse Vecht, ben je op de juiste plek. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over deze postcodenummers, waaronder algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

De gemeente Stichtse Vecht is gelegen in de provincie Utrecht, in het midden van Nederland. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 107 km² en telt ongeveer 65.000 inwoners. De gemeente Stichtse Vecht is ontstaan uit een fusie van de gemeenten Breukelen, Loenen en Maarssen.

Wijken

De gemeente Stichtse Vecht is verdeeld in verschillende wijken, waaronder Breukelen, Kockengen, Loenen aan de Vecht, Maarssen, Maarssenbroek, Maarssendorp, Nieuwersluis, Nieuwer Ter Aa, Nigtevecht, Oud-Zuilen, Tienhoven en Vreeland.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Stichtse Vecht ligt aan de rivier de Vecht en is omgeven door verschillende natuurgebieden, waaronder de Loosdrechtse Plassen en het Poldergebied. De GPS-coördinaten van de gemeente Stichtse Vecht zijn 52.1411° N, 5.0717° E.

Demografische gegevens

De gemeente Stichtse Vecht heeft een diverse bevolking, met een mix van verschillende culturen en achtergronden. De gemeente heeft een gemiddelde leeftijd van ongeveer 43 jaar en een gemiddeld huishoudinkomen van ongeveer €50.000 per jaar.

Treinstations

De gemeente Stichtse Vecht heeft verschillende treinstations, waaronder station Breukelen, station Maarssen en station Maarssenbroek. Deze stations zijn onderdeel van het Nederlandse spoorwegennetwerk en bieden verbindingen naar verschillende steden in Nederland.

Gemeentes rondom

De gemeente Stichtse Vecht grenst aan verschillende andere gemeenten, waaronder De Bilt, Utrecht, Woerden, Hilversum en Wijdemeren. Deze gemeenten hebben elk hun eigen kenmerken en bezienswaardigheden, waardoor ze een bezoek waard zijn.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Stichtse Vecht is 0346. Dit netnummer wordt gebruikt voor alle telefoonnummers in de gemeente, inclusief vaste en mobiele telefoonnummers.

Bekende plaatsen

De gemeente Stichtse Vecht heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht. Deze plaatsen hebben elk hun eigen charme en bieden een verscheidenheid aan bezienswaardigheden en activiteiten.

FAQs

1. Wat is het oppervlakte van de gemeente Stichtse Vecht?
De gemeente Stichtse Vecht heeft een oppervlakte van ongeveer 107 km².

2. Wat is het gemiddelde huishoudinkomen in de gemeente Stichtse Vecht?
Het gemiddelde huishoudinkomen in de gemeente Stichtse Vecht is ongeveer €50.000 per jaar.

3. Welke treinstations heeft de gemeente Stichtse Vecht?
De gemeente Stichtse Vecht heeft verschillende treinstations, waaronder station Breukelen, station Maarssen en station Maarssenbroek.

4. Aan welke gemeenten grenst de gemeente Stichtse Vecht?
De gemeente Stichtse Vecht grenst aan verschillende andere gemeenten, waaronder De Bilt, Utrecht, Woerden, Hilversum en Wijdemeren.

5. Wat zijn bekende plaatsen in de gemeente Stichtse Vecht?
Bekende plaatsen in de gemeente Stichtse Vecht zijn Maarssen, Breukelen en Loenen aan de Vecht.

Conclusie

In dit artikel heb je alles geleerd over de postcodenummers van de gemeente Stichtse Vecht. We hebben informatie gegeven over de algemene kenmerken van de gemeente, de verschillende wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de informatie die je zocht.