Postcodes gemeente mill en sint hubert

Postcodenummers van gemeente Mill en Sint Hubert: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Mill en Sint Hubert, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende wijken, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Mill en Sint Hubert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van 102,23 kmĀ² en telt ruim 10.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de dorpen Mill, Langenboom, Sint Hubert en Wilbertoord.

Wijken

Gemeente Mill en Sint Hubert heeft verschillende wijken, waaronder De Leijgraaf, De Langeboom, De Kuilen, De Looierij, De Brouwerij en De Kolk. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden. Zo is De Leijgraaf een groene wijk met veel natuur, terwijl De Langeboom bekend staat om zijn gezellige centrum.

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische informatie van gemeente Mill en Sint Hubert, kun je gebruik maken van de postcodekaart. Deze kaart geeft een overzicht van alle postcodes in de gemeente en laat zien waar de verschillende wijken en dorpen liggen.

Demografische gegevens

Gemeente Mill en Sint Hubert heeft een gemiddelde leeftijd van 42 jaar en kent een relatief hoog aantal ouderen. Daarnaast zijn er relatief veel mensen werkzaam in de agrarische sector en de zorg. De gemeente heeft een lage bevolkingsdichtheid en kent weinig grote bedrijven.

Treinstations

Gemeente Mill en Sint Hubert heeft twee treinstations: Station Mill en Station Cuijk. Station Mill ligt aan de spoorlijn Nijmegen-Venlo en heeft twee perrons. Station Cuijk ligt aan de spoorlijn Nijmegen-Roermond en heeft vier perrons. Beide stations bieden goede verbindingen naar andere steden in Nederland.

Gemeentes rondom

Gemeente Mill en Sint Hubert grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Grave, Cuijk, Boxmeer en Sint Anthonis. Deze gemeentes hebben allemaal hun eigen kenmerken en bezienswaardigheden. Zo staat Grave bekend om zijn historische binnenstad, terwijl Boxmeer een bruisend centrum heeft.

Netnummers

Het netnummer van gemeente Mill en Sint Hubert is 0485. Dit netnummer wordt gebruikt voor alle telefoonnummers in de gemeente en de omliggende gemeentes.

Bekende plaatsen

Gemeente Mill en Sint Hubert heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder de Molen van Jetten in Mill, de Sint Hubertusmolen in Sint Hubert en het Kasteel Tongelaar in Mill. Daarnaast zijn er in de gemeente diverse natuurgebieden te vinden, zoals de Langenboomse bossen en de Molenheide.

FAQs

1. Wat is het gemiddelde inkomen in gemeente Mill en Sint Hubert?
Het gemiddelde inkomen in gemeente Mill en Sint Hubert ligt iets onder het landelijke gemiddelde.

2. Welke bezienswaardigheden zijn er in Wilbertoord?
In Wilbertoord vind je onder andere de Sint-Willibrorduskerk en het Natuurtheater de Kersouwe.

3. Welke sportverenigingen zijn er in gemeente Mill en Sint Hubert?
Gemeente Mill en Sint Hubert heeft verschillende sportverenigingen, waaronder voetbalclub Juliana Mill en tennisvereniging De Looierij.

4. Wat is het postcodegebied van De Leijgraaf?
Het postcodegebied van De Leijgraaf is 5451.

5. Welke evenementen worden er georganiseerd in gemeente Mill en Sint Hubert?
In gemeente Mill en Sint Hubert worden verschillende evenementen georganiseerd, waaronder de Kasteelfeesten in Mill en het Lentefeest in Langenboom.

Conclusie

Gemeente Mill en Sint Hubert is een mooie en gevarieerde gemeente met veel verschillende wijken, bezienswaardigheden en activiteiten. Of je nu op zoek bent naar de geografische informatie van de gemeente, demografische gegevens of informatie over treinstations en netnummers, in dit artikel vind je alles wat je nodig hebt. Met deze informatie kun je je goed voorbereiden op een bezoek aan deze mooie gemeente.