Postcodes gemeente binnenmaas

Postcodenummers van gemeente binnenmaas: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Binnenmaas, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de postcodenummers, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in Binnenmaas.

Wat zijn postcodenummers?

Postcodenummers zijn een reeks cijfers en letters die worden gebruikt om post te sorteren en te bezorgen. Elk gebied in Nederland heeft een eigen postcodenummer, waardoor het makkelijker is om post op de juiste plek te bezorgen.

Algemene informatie over gemeente Binnenmaas

Gemeente Binnenmaas is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft een oppervlakte van 75,71 km². De gemeente heeft in totaal 29.574 inwoners en is verdeeld over 11 wijken. Binnenmaas is een landelijke gemeente met veel groen en water. Er zijn verschillende natuurgebieden waar je prachtige wandelingen kunt maken, zoals het Binnenmaas Natuurlijk.

Wijken in gemeente Binnenmaas

De gemeente Binnenmaas is verdeeld over 11 wijken, namelijk: Maasdam, Puttershoek, Mijnsheerenland, Westmaas, Heinenoord, Klaaswaal, Goidschalxoord, Schenkeldijk, Kuipersveer, De Wacht en Cillaarshoek. Elke wijk heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden.

Geografische (GPS) informatie

Binnenmaas is gelegen in de Hoeksche Waard en is omringd door verschillende rivieren zoals de Oude Maas, de Binnenmaas en de Kil. De gemeente is makkelijk bereikbaar via de A29 en A16. Hieronder vind je de GPS-coördinaten van de gemeente Binnenmaas:

– Latitude: 51.7993° N
– Longitude: 4.4839° E

Demografische gegevens

Binnenmaas heeft in totaal 29.574 inwoners en een gemiddelde leeftijd van 42 jaar. De gemeente heeft een relatief hoog inkomen per inwoner en een laag werkloosheidspercentage. De meeste inwoners van Binnenmaas werken in de dienstverlenende sector.

Treinstations

Binnenmaas heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Barendrecht, dat op ongeveer 10 kilometer afstand van Binnenmaas ligt. Vanaf Station Barendrecht kun je met de bus verder reizen naar Binnenmaas.

Gemeentes rondom Binnenmaas

Binnenmaas grenst aan verschillende gemeentes, namelijk: Hoeksche Waard, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Barendrecht. Elke gemeente heeft zijn eigen karakter en bezienswaardigheden.

Netnummers

Het netnummer van Binnenmaas is 0186.

Bekende plaatsen in Binnenmaas

Binnenmaas heeft verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Hieronder vind je een lijst van bekende plaatsen in Binnenmaas:

– Recreatieoord Binnenmaas
– Fort Buitensluis
– Museum Hoeksche Waard
– Kasteel van Heinenoord
– Korenmolen Windlust

FAQs

1. Wat zijn postcodenummers?
Postcodenummers zijn een reeks cijfers en letters die worden gebruikt om post te sorteren en te bezorgen.

2. Hoeveel wijken heeft gemeente Binnenmaas?
Gemeente Binnenmaas heeft in totaal 11 wijken.

3. Heeft Binnenmaas een eigen treinstation?
Nee, Binnenmaas heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Barendrecht.

4. Welke gemeentes grenzen aan Binnenmaas?
Binnenmaas grenst aan Hoeksche Waard, Rotterdam, Dordrecht, Zwijndrecht en Barendrecht.

5. Wat zijn bekende plaatsen in Binnenmaas?
Bekende plaatsen in Binnenmaas zijn onder andere Recreatieoord Binnenmaas, Fort Buitensluis en Museum Hoeksche Waard.

Conclusie

Binnenmaas is een prachtige gemeente met veel groen en water. De gemeente heeft in totaal 11 wijken en is makkelijk bereikbaar via de A29 en A16. Binnenmaas heeft geen eigen treinstation, maar het dichtstbijzijnde treinstation is Station Barendrecht. Binnenmaas grenst aan verschillende gemeentes en heeft verschillende bezienswaardigheden die zeker de moeite waard zijn om te bezoeken. Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Binnenmaas, ben je hier aan het juiste adres.