Postcodes gemeente borsele

Postcodenummers van gemeente Borsele: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Borsele, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we dieper in op de algemene informatie over de postcodenummers van de gemeente Borsele, de wijken waarin deze zijn gelegen, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over de postcodenummers van de gemeente Borsele

De gemeente Borsele heeft in totaal 13 postcodenummers, variërend van 4430 tot 4444. Deze postcodenummers zijn verdeeld over verschillende wijken in de gemeente.

Wijken in de gemeente Borsele

De gemeente Borsele is opgedeeld in verschillende wijken, waaronder Baarland, Borssele, Driewegen, Ellewoutsdijk, ‘s-Gravenpolder, Heinkenszand, Hoedekenskerke, Kwadendamme, Lewedorp, Nieuwdorp, Nisse, Oudelande en Ovezande. Elk van deze wijken heeft zijn eigen postcodenummers en unieke kenmerken.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Borsele ligt in de provincie Zeeland, in het zuidwesten van Nederland. Het is omringd door de gemeenten Goes, Kapelle, Middelburg en Reimerswaal. De gemeente heeft een oppervlakte van 195,34 km² en telt ruim 23.000 inwoners.

Demografische gegevens

De gemeente Borsele heeft een diversiteit aan inwoners. In totaal zijn er ongeveer 23.000 mensen woonachtig in de gemeente. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 44 jaar. Qua geslacht is er een vrijwel gelijke verdeling tussen mannen en vrouwen.

Treinstations

De gemeente Borsele heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Goes, op ongeveer 10 kilometer afstand van Borsele. Vanuit Goes zijn er verschillende treinverbindingen naar andere plaatsen in Nederland.

Gemeentes rondom

Zoals eerder vermeld wordt de gemeente Borsele omringd door de gemeenten Goes, Kapelle, Middelburg en Reimerswaal. Deze gemeenten hebben elk hun eigen kenmerken en zijn gemakkelijk bereikbaar via de verschillende wegen die de gemeente Borsele doorkruisen.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Borsele is 0113. Dit netnummer wordt gebruikt voor telefoonnummers binnen de gemeente en de omringende gemeenten.

Bekende plaatsen

Binnen de gemeente Borsele zijn er verschillende bekende plaatsen, waaronder het dorp Heinkenszand, de stad Goes en het dorp Kwadendamme. Deze plaatsen hebben elk hun eigen kenmerken en zijn zeker een bezoek waard.

Conclusie

In dit artikel hebben we dieper ingegaan op de postcodenummers van de gemeente Borsele, de wijken waarin deze zijn gelegen, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Zo heb je een duidelijk beeld gekregen van deze gemeente en alles wat hierbij komt kijken.

FAQs

1. Is er een treinstation in de gemeente Borsele?
Nee, de gemeente Borsele heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation bevindt zich in Goes, op ongeveer 10 kilometer afstand van Borsele.

2. Hoeveel postcodenummers heeft de gemeente Borsele?
De gemeente Borsele heeft in totaal 13 postcodenummers, variërend van 4430 tot 4444.

3. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Borsele?
Enkele bekende plaatsen in de gemeente Borsele zijn Heinkenszand, Goes en Kwadendamme.

4. Wat is het netnummer van de gemeente Borsele?
Het netnummer van de gemeente Borsele is 0113.

5. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Borsele?
De gemeente Borsele telt ruim 23.000 inwoners.