Postcodes gemeente zandvoort

POSTCODENUMMERS VAN GEMEENTE ZANDVOORT: ALGEMENE INFORMATIE, WIJKEN, GEOGRAFISCHE (GPS) INFORMATIE, DEMOGRAFISCHE GEGEVENS, TREINSTATIONS, GEMEENTES RONDOM, NETNUMMERS, BEKENDE PLAATSEN

Als u op zoek bent naar informatie over postcodenummers in de gemeente Zandvoort, dan bent u op de juiste plaats. In dit artikel hebben we alle informatie samengesteld die u nodig heeft over de postcodenummers van de gemeente Zandvoort. We hebben informatie verzameld over de verschillende wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hebben ons best gedaan om deze informatie in een begrijpelijke en toegankelijke manier te presenteren, zodat u de informatie gemakkelijk en snel kunt vinden.

Algemene informatie over de postcodenummers van gemeente Zandvoort

Zandvoort is een gemeente in de provincie Noord-Holland in Nederland. Het heeft een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante kilometer en er wonen ongeveer 17.000 mensen in de gemeente. De gemeente Zandvoort heeft in totaal 4 postcodenummers, namelijk 2040, 2041, 2042 en 2043.

Wijken in gemeente Zandvoort

Gemeente Zandvoort is verdeeld in verschillende wijken, elk met een eigen postcode. Hieronder vindt u een overzicht van de wijken en de bijbehorende postcodes:

– Zandvoort-Noord: postcode 2041
– Zandvoort-Midden: postcode 2041
– Zandvoort-Zuid: postcodes 2042 en 2043

Geografische (GPS) informatie

Als u op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van gemeente Zandvoort, dan kunt u de volgende coördinaten gebruiken:

– Breedtegraad: 52.3761° N
– Lengtegraad: 4.5556° E

Demografische gegevens

In gemeente Zandvoort wonen ongeveer 17.000 mensen. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 32 vierkante kilometer. De bevolkingsdichtheid van de gemeente is ongeveer 540 inwoners per vierkante kilometer.

Treinstations in gemeente Zandvoort

Gemeente Zandvoort heeft één treinstation, namelijk station Zandvoort aan Zee. Dit station ligt aan de spoorlijn Haarlem – Zandvoort aan Zee. Vanaf station Zandvoort aan Zee kunt u met de trein naar verschillende bestemmingen in Nederland reizen.

Gemeentes rondom gemeente Zandvoort

Gemeente Zandvoort grenst aan verschillende gemeentes. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes die grenzen aan gemeente Zandvoort:

– Haarlem
– Bloemendaal
– Heemstede

Netnummers in gemeente Zandvoort

In gemeente Zandvoort heeft elk telefoonnummer een netnummer. Het netnummer van gemeente Zandvoort is 023.

Bekende plaatsen in gemeente Zandvoort

Gemeente Zandvoort heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder:

– Zandvoort aan Zee: een badplaats aan de Noordzee
– Circuit Zandvoort: een racecircuit waar verschillende races worden gehouden
– Kennemerduinen: een natuurgebied met duinen en bos

FAQs:

1. Wat is het postcodenummer van Zandvoort?
– De gemeente Zandvoort heeft in totaal 4 postcodenummers, namelijk 2040, 2041, 2042 en 2043.

2. Hoeveel mensen wonen er in gemeente Zandvoort?
– Ongeveer 17.000 mensen wonen in de gemeente Zandvoort.

3. Welke treinstations zijn er in gemeente Zandvoort?
– Gemeente Zandvoort heeft één treinstation, namelijk station Zandvoort aan Zee.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Zandvoort?
– Gemeente Zandvoort grenst aan Haarlem, Bloemendaal en Heemstede.

5. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Zandvoort?
– Enkele bekende plaatsen in gemeente Zandvoort zijn Zandvoort aan Zee, Circuit Zandvoort en Kennemerduinen.

Conclusie:

In dit artikel hebben we alle informatie samengesteld die u nodig heeft over de postcodenummers van de gemeente Zandvoort. We hebben informatie verzameld over de verschillende wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat deze informatie u heeft geholpen om meer te weten te komen over de postcodenummers van de gemeente Zandvoort. Als u nog vragen heeft, kunt u altijd contact opnemen met de gemeente Zandvoort.