Postcodes gemeente westland

Postcodenummers van gemeente Westland: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Westland, dan bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel zullen we u alles vertellen wat u moet weten over de postcodenummers van deze gemeente. We zullen u informeren over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen en nog veel meer.

Algemene informatie over gemeente Westland

Gemeente Westland is gelegen in de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 107.000 inwoners. De gemeente is opgedeeld in verschillende wijken, waaronder ‘s-Gravenzande, Naaldwijk, Monster, Wateringen, De Lier, Honselersdijk en Kwintsheul. De gemeente is vooral bekend vanwege de glastuinbouw en is daardoor een belangrijke economische factor in de regio.

Wijken van gemeente Westland

Zoals eerder vermeld, is gemeente Westland opgedeeld in verschillende wijken. Hieronder vindt u een overzicht van de wijken met hun bijbehorende postcodenummers:

– ‘s-Gravenzande (2691-2694)
– Naaldwijk (2670-2673)
– Monster (2680-2682)
– Wateringen (2290-2292)
– De Lier (2675)
– Honselersdijk (2676)
– Kwintsheul (2295)

Geografische (GPS) informatie over gemeente Westland

Als u op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van gemeente Westland, dan kunt u de volgende coördinaten gebruiken:
– Breedtegraad: 51.9983° N
– Lengtegraad: 4.2116° E

Demografische gegevens van gemeente Westland

Gemeente Westland heeft een bevolking van ongeveer 107.000 inwoners. De gemeente heeft een oppervlakte van 90,58 km² en heeft een bevolkingsdichtheid van ongeveer 1.183 inwoners per km².

Treinstations in gemeente Westland

Gemeente Westland heeft momenteel geen treinstations. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Naaldwijk, dat gelegen is in het centrum van Naaldwijk.

Gemeentes rondom gemeente Westland

Gemeente Westland grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Den Haag, Midden-Delfland, Maassluis en Rotterdam.

Netnummers in gemeente Westland

Als u wilt bellen naar gemeente Westland, dan heeft u het netnummer 0174 nodig.

Bekende plaatsen in gemeente Westland

In gemeente Westland zijn verschillende bekende plaatsen te vinden, waaronder het strand van ‘s-Gravenzande, het centrum van Naaldwijk en het historische centrum van Wateringen.

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van gemeente Westland?
– De postcodenummers van gemeente Westland zijn als volgt: ‘s-Gravenzande (2691-2694), Naaldwijk (2670-2673), Monster (2680-2682), Wateringen (2290-2292), De Lier (2675), Honselersdijk (2676) en Kwintsheul (2295).

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Westland?
– Gemeente Westland heeft ongeveer 107.000 inwoners.

3. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Westland?
– Gemeente Westland grenst aan Den Haag, Midden-Delfland, Maassluis en Rotterdam.

4. Heeft gemeente Westland treinstations?
– Nee, gemeente Westland heeft momenteel geen treinstations.

5. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Westland?
– Enkele bekende plaatsen in gemeente Westland zijn het strand van ‘s-Gravenzande, het centrum van Naaldwijk en het historische centrum van Wateringen.

Conclusie

In dit artikel hebben we u alles verteld wat u moet weten over de postcodenummers van gemeente Westland. We hebben u geïnformeerd over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen en nog veel meer. We hopen dat u nu een beter beeld heeft van deze mooie gemeente.