Postcodes gemeente berkelland

Postcodenummers van gemeente Berkelland: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar gedetailleerde informatie over de postcodenummers van gemeente Berkelland, ben je op de juiste plek beland. In dit artikel zullen we je alles vertellen over de postcodenummers van Berkelland.

Algemene informatie
Gemeente Berkelland is een gemeente in de provincie Gelderland, en bestaat uit de volgende plaatsen: Borculo, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Noordijk, Rekken, Rietmolen en Ruurlo. In totaal heeft gemeente Berkelland 44.000 inwoners en een oppervlakte van 295,76 km².

Wijken
Gemeente Berkelland is verdeeld in 9 wijken, namelijk: Borculo, Buitengebied Neede, Eibergen, Geesteren, Gelselaar, Haarlo, Neede, Rekken en Ruurlo. Elke wijk heeft zijn eigen unieke kenmerken en postcodenummers.

Geografische (GPS) informatie
De gemeente Berkelland ligt in het oosten van Nederland en grenst aan de gemeenten Aalten, Oost Gelre, Lochem, Bronckhorst, Hof van Twente en Haaksbergen. De GPS-coördinaten van Berkelland zijn 52.0975° N, 6.5467° E.

Demografische gegevens
Gemeente Berkelland heeft een bevolkingsdichtheid van 149 inwoners per km² en een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. De gemeente heeft een relatief laag percentage inwoners met een migratieachtergrond. Het aantal huishoudens bedraagt 18.000.

Treinstations
Gemeente Berkelland heeft twee treinstations, namelijk station Eibergen en station Ruurlo. Vanuit deze stations kun je gemakkelijk reizen naar andere delen van Nederland.

Gemeentes rondom
Gemeente Berkelland grenst aan verschillende gemeenten, namelijk Aalten, Oost Gelre, Lochem, Bronckhorst, Hof van Twente en Haaksbergen.

Netnummers
Het netnummer van gemeente Berkelland is 0545. Als je vanuit het buitenland belt, dien je eerst het landnummer van Nederland (+31) te draaien.

Bekende plaatsen
Berkelland heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder het historische stadje Borculo, het prachtige kasteel Ruurlo en het gezellige Eibergen. Deze plaatsen zijn zeker een bezoekje waard.

FAQs
1. Wat zijn de postcodenummers van gemeente Berkelland?
De postcodenummers van gemeente Berkelland variëren van 7270 tot en met 7478.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Berkelland?
Gemeente Berkelland heeft 44.000 inwoners.

3. Hoeveel treinstations heeft gemeente Berkelland?
Gemeente Berkelland heeft twee treinstations, namelijk station Eibergen en station Ruurlo.

4. Wat is het netnummer van gemeente Berkelland?
Het netnummer van gemeente Berkelland is 0545.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Berkelland?
Gemeente Berkelland heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Borculo, Ruurlo en Eibergen.

Conclusie
Gemeente Berkelland is een mooie gemeente met veel verschillende plaatsen en wijken. Hopelijk heb je dankzij dit artikel meer inzicht gekregen in de postcodenummers, geografische informatie, demografische gegevens en andere belangrijke informatie van gemeente Berkelland.