Postcodes gemeente bedum

Postcodenummers van Gemeente Bedum: Algemene Informatie, Wijken, Geografische (GPS) Informatie, Demografische Gegevens, Treinstations, Gemeentes Rondom, Netnummers, Bekende Plaatsen

Als je op zoek bent naar de postcodenummers van gemeente Bedum, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel zullen we je alle informatie geven die je nodig hebt over de postcodenummers van gemeente Bedum. We zullen je informatie geven over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene Informatie

Gemeente Bedum is een gemeente in de provincie Groningen en heeft een oppervlakte van 44,65 km². De gemeente Bedum telt ongeveer 10.000 inwoners en bestaat uit de volgende dorpen: Bedum, Noordwolde, Zuidwolde, Onderdendam, Westerdijkshorn en Ellerhuizen.

Wijken

Gemeente Bedum heeft verschillende wijken, waaronder Bedum-Noord, Bedum-Zuid, Bedum-Centrum, Zuidwolde, Noordwolde en Onderdendam. Elk van deze wijken heeft een eigen postcodegebied.

Geografische (GPS) Informatie

De gemeente Bedum is gelegen in het noorden van Nederland en grenst aan de Waddenzee. De GPS-coördinaten van gemeente Bedum zijn: 53.3061° N, 6.5919° O.

Demografische Gegevens

Gemeente Bedum heeft een bevolkingsdichtheid van 225 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van gemeente Bedum is 41 jaar. De meeste inwoners van gemeente Bedum zijn werkzaam in de sectoren zorg en welzijn, handel en horeca en de bouw.

Treinstations

Gemeente Bedum heeft één treinstation, namelijk station Bedum. Dit station ligt aan de spoorlijn Groningen-Delfzijl.

Gemeentes Rondom

Gemeente Bedum grenst aan verschillende gemeentes, waaronder de gemeentes Winsum, De Marne, Eemsmond en Ten Boer.

Netnummers

Het netnummer van gemeente Bedum is 050.

Bekende Plaatsen

Gemeente Bedum heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder de Martinitoren in Bedum, de molen De Lelie in Onderdendam en de kerk van Zuidwolde.

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van gemeente Bedum?
De postcodenummers van gemeente Bedum variëren van 9780 tot en met 9785.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Bedum?
Gemeente Bedum telt ongeveer 10.000 inwoners.

3. Welke sectoren zijn het meest vertegenwoordigd in gemeente Bedum?
De sectoren zorg en welzijn, handel en horeca en de bouw zijn het meest vertegenwoordigd in gemeente Bedum.

4. Wat is het netnummer van gemeente Bedum?
Het netnummer van gemeente Bedum is 050.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Bedum?
Enkele bekende plaatsen in gemeente Bedum zijn de Martinitoren in Bedum, de molen De Lelie in Onderdendam en de kerk van Zuidwolde.

Conclusie

In dit artikel hebben we je alle informatie gegeven die je nodig hebt over de postcodenummers van gemeente Bedum. We hebben je informatie gegeven over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Mocht je nog vragen hebben over de postcodenummers van gemeente Bedum, dan kun je deze altijd stellen in de reacties hieronder.