Postcodes gemeente katwijk

Postcodenummers van gemeente Katwijk: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Katwijk, ben je op de juiste plek. In deze uitgebreide handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt over de postcodenummers van deze gemeente. Van de algemene informatie tot de bekende plaatsen en alles daartussenin, we hebben het allemaal voor je op een rijtje gezet.

Algemene informatie over de postcodenummers van gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar de postcodenummers van de gemeente Katwijk, moet je weten dat de gemeente in totaal zeven postcodes heeft. Deze postcodes zijn als volgt:

– 2221
– 2222
– 2223
– 2230
– 2231
– 2235
– 2242

Elke postcode heeft betrekking op verschillende wijken binnen de gemeente Katwijk.

Wijken binnen de gemeente Katwijk

De gemeente Katwijk heeft verschillende wijken, elk met zijn eigen kenmerken. Hieronder vind je een overzicht van de wijken binnen de gemeente Katwijk en de postcodes die bij elke wijk horen:

– Katwijk aan Zee: postcode 2221
– Zanderij: postcode 2222
– Rijnsoever: postcode 2223
– Katwijk-Noord: postcode 2231
– Katwijk aan den Rijn: postcode 2235
– Valkenburg: postcode 2235
– Rijnsburg: postcode 2230
– De Zilk: postcode 2242

Geografische (GPS) informatie over de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van de gemeente Katwijk, moet je weten dat de gemeente in de provincie Zuid-Holland ligt. De gemeente heeft een oppervlakte van 31,06 km² en telt ongeveer 65.000 inwoners. De gemeente ligt aan de Noordzee en heeft een kustlijn van ongeveer 13 kilometer lang.

Demografische gegevens van de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar demografische gegevens van de gemeente Katwijk, moet je weten dat de gemeente ongeveer 65.000 inwoners telt. De bevolkingsdichtheid is ongeveer 2.100 inwoners per km². De gemeente heeft een relatief oudere bevolking, met een gemiddelde leeftijd van 44 jaar.

Treinstations in de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar informatie over treinstations in de gemeente Katwijk, moet je weten dat er geen treinstations in de gemeente zijn. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Leiden Centraal en Voorhout. Vanaf deze stations kun je met de bus naar de gemeente Katwijk reizen.

Gemeentes rondom de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar informatie over gemeentes rondom de gemeente Katwijk, moet je weten dat de gemeente aan verschillende gemeentes grenst. De gemeentes die aan de gemeente Katwijk grenzen zijn:

– Noordwijk
– Teylingen
– Oegstgeest
– Leiden

Netnummers van de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar het netnummer van de gemeente Katwijk, moet je weten dat het netnummer 071 is.

Bekende plaatsen in de gemeente Katwijk

Als je op zoek bent naar informatie over bekende plaatsen in de gemeente Katwijk, moet je weten dat de gemeente verschillende bekende plaatsen heeft. Hieronder vind je een overzicht van de bekende plaatsen binnen de gemeente Katwijk:

– Katwijk aan Zee
– Valkenburg
– Rijnsburg
– Katwijk aan den Rijn

FAQs

1. Wat is het aantal postcodes in de gemeente Katwijk?
– De gemeente Katwijk heeft in totaal zeven postcodes.

2. Welke wijken heeft de gemeente Katwijk?
– De gemeente Katwijk heeft acht wijken: Katwijk aan Zee, Zanderij, Rijnsoever, Katwijk-Noord, Katwijk aan den Rijn, Valkenburg, Rijnsburg en De Zilk.

3. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Katwijk?
– De gemeente Katwijk telt ongeveer 65.000 inwoners.

4. Wat is de gemiddelde leeftijd van de bevolking van de gemeente Katwijk?
– De gemiddelde leeftijd van de bevolking van de gemeente Katwijk is 44 jaar.

5. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Katwijk?
– De gemeentes die aan de gemeente Katwijk grenzen zijn Noordwijk, Teylingen, Oegstgeest en Leiden.

Conclusie

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Katwijk, is deze handleiding de perfecte plek om te beginnen. We hebben alle informatie die je nodig hebt op een rijtje gezet, van de postcodes en wijken tot de geografische en demografische informatie en de bekende plaatsen binnen de gemeente. Met deze informatie kun je gemakkelijk navigeren door de gemeente Katwijk en de postcodes die bij elke wijk horen.