Postcodes gemeente reimerswaal

Postcodenummers van gemeente reimerswaal: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Reimerswaal, dan bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we u alle algemene informatie over de postcodenummers van deze gemeente, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hebben ons best gedaan om deze informatie op een zo begrijpelijk mogelijke manier te presenteren.

Algemene informatie

Gemeente Reimerswaal is een Zeeuwse gemeente en heeft 22.641 inwoners (2021). De gemeente heeft een oppervlakte van 231,56 km². De gemeente Reimerswaal is opgedeeld in 11 verschillende wijken, te weten: Bath, Hansweert, Krabbendijke, Kruiningen, Oostdijk, Rilland, Waarde, Yerseke, Nisse, Krabbendijke-West en Kruiningen-West.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Reimerswaal heeft een zeer divers landschap. Het grootste gedeelte van de gemeente bestaat uit polders en dijken. De gemeente heeft ook een aantal natuurgebieden, zoals de Oosterschelde, het Veerse Meer en het Nationaal Park Oosterschelde. De gemeente Reimerswaal heeft de volgende GPS-coördinaten: 51.4467° N, 4.1089° E.

Demografische gegevens

De gemeente Reimerswaal heeft een bevolkingsdichtheid van 98 inwoners per km². De gemeente heeft een laag percentage niet-westerse allochtonen (2,7%) en een gemiddelde leeftijd van 44,4 jaar. Het gemiddelde inkomen per huishouden in de gemeente is €42.500,-.

Treinstations

De gemeente Reimerswaal heeft twee treinstations, te weten: station Krabbendijke en station Kruiningen-Yerseke. Beide stations zijn gelegen aan de spoorlijn Roosendaal – Vlissingen. De treinen worden geëxploiteerd door NS.

Gemeentes rondom

De gemeente Reimerswaal grenst aan de volgende gemeentes: Bergen op Zoom, Goes, Kapelle, Noord-Beveland, Tholen en Woensdrecht.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Reimerswaal is 0113.

Bekende plaatsen

De gemeente Reimerswaal heeft een aantal bekende plaatsen, zoals Yerseke, Krabbendijke en Kruiningen. Deze plaatsen zijn bekend vanwege hun rijke geschiedenis, de omliggende natuur en de vele activiteiten die er te doen zijn.

FAQs

1. Hoeveel treinstations heeft de gemeente Reimerswaal?
De gemeente Reimerswaal heeft twee treinstations: station Krabbendijke en station Kruiningen-Yerseke.

2. Wat is het gemiddelde inkomen per huishouden in de gemeente Reimerswaal?
Het gemiddelde inkomen per huishouden in de gemeente Reimerswaal is €42.500,-.

3. Wat is het netnummer van de gemeente Reimerswaal?
Het netnummer van de gemeente Reimerswaal is 0113.

4. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Reimerswaal?
De bekende plaatsen in de gemeente Reimerswaal zijn Yerseke, Krabbendijke en Kruiningen.

5. Hoeveel wijken heeft de gemeente Reimerswaal?
De gemeente Reimerswaal heeft 11 verschillende wijken.

Conclusie

In dit artikel hebben we u uitgebreide informatie gegeven over de postcodenummers van gemeente Reimerswaal. We hebben u algemene informatie gegeven over de gemeente, de verschillende wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat deze informatie nuttig is geweest en dat u een beter beeld heeft gekregen van de postcodenummers van gemeente Reimerswaal.