Postcodes gemeente haaren

Postcodenummers van gemeente Haaren: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Haaren, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel zullen we je alles vertellen wat je moet weten over dit onderwerp. We zullen beginnen met algemene informatie over de gemeente en de wijken die erbij horen. Vervolgens zullen we je informeren over de geografische (GPS) informatie van Haaren. Daarnaast zullen we demografische gegevens bespreken en informatie geven over de treinstations in de gemeente. Ten slotte zullen we de gemeentes rondom Haaren, de netnummers en bekende plaatsen bespreken.

Algemene informatie

Gemeente Haaren is gelegen in de provincie Noord-Brabant en bestaat uit vier kernen: Haaren, Helvoirt, Esch en Biezenmortel. De gemeente heeft een oppervlakte van 6.183 hectare en telt ruim 14.000 inwoners. Haaren heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om haar prachtige natuur en landgoederen.

Wijken

Haaren bestaat uit verschillende wijken, waaronder het centrum, de buurtschappen en de kernen. Het centrum van Haaren is het kloppend hart van de gemeente en is gelegen rondom het Raadhuisplein. De buurtschappen van Haaren zijn onder andere Heukelom, Moergestel en Oisterwijk. De kernen bestaan uit Helvoirt, Esch en Biezenmortel.

Geografische (GPS) informatie

Haaren is gelegen op de Brabantse zandgronden en wordt omringd door diverse natuurgebieden. De gemeente ligt tussen de steden Tilburg en Den Bosch en is goed bereikbaar via de snelwegen A2 en A65. Daarnaast heeft Haaren een aantal belangrijke wegen, waaronder de N65 en de N269.

Demografische gegevens

Haaren telt ruim 14.000 inwoners en heeft een gemiddelde leeftijd van 42 jaar. De gemeente heeft een hoog percentage inwoners met een hogere opleiding en wordt gekenmerkt door een laag werkloosheidspercentage. Daarnaast is de gemeente zeer veilig en heeft het een laag criminaliteitscijfer.

Treinstations

Haaren heeft geen eigen treinstation, maar is wel goed bereikbaar via de treinstations in de nabijgelegen steden Tilburg en Den Bosch. Beide steden hebben een directe verbinding met Haaren via het openbaar vervoer.

Gemeentes rondom Haaren

Haaren wordt omringd door diverse gemeentes, waaronder Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg. Deze gemeentes zijn allen goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer.

Netnummers

Het netnummer van Haaren is 0411. Dit netnummer wordt gebruikt voor zowel vaste telefoonnummers als mobiele telefoonnummers in de gemeente.

Bekende plaatsen

Haaren staat bekend om haar prachtige natuur en landgoederen. Enkele bekende plaatsen in de gemeente zijn onder andere Kasteel Nemerlaer, De Oisterwijkse Bossen en Vennen en Landgoed Velder. Daarnaast zijn er diverse evenementen die jaarlijks plaatsvinden in Haaren, zoals de Haarense kermis en het evenement Haaren in Beeld.

FAQs

1. Wat is het aantal inwoners van gemeente Haaren?
Het aantal inwoners van Haaren bedraagt ruim 14.000.

2. Heeft Haaren een eigen treinstation?
Nee, Haaren heeft geen eigen treinstation. De gemeente is wel goed bereikbaar via de treinstations in de nabijgelegen steden Tilburg en Den Bosch.

3. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Haaren?
Enkele bekende plaatsen in Haaren zijn onder andere Kasteel Nemerlaer, De Oisterwijkse Bossen en Vennen en Landgoed Velder.

4. Wat is het netnummer van Haaren?
Het netnummer van Haaren is 0411.

5. Welke gemeentes grenzen aan Haaren?
Haaren wordt omringd door diverse gemeentes, waaronder Oisterwijk, Vught, Boxtel en Tilburg.

Conclusie

Gemeente Haaren is een prachtige gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant. De gemeente bestaat uit vier kernen en heeft een oppervlakte van 6.183 hectare. Haaren is goed bereikbaar via de snelwegen en het openbaar vervoer. Daarnaast heeft de gemeente een hoog percentage inwoners met een hogere opleiding en wordt het gekenmerkt door een laag werkloosheidspercentage en een laag criminaliteitscijfer. Haaren staat bekend om haar prachtige natuur en landgoederen en heeft diverse bekende plaatsen, zoals Kasteel Nemerlaer en De Oisterwijkse Bossen en Vennen.