Postcodes gemeente goirle

Postcodenummers van gemeente Goirle: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar postcodes in de gemeente Goirle, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alle informatie over de postcodenummers van deze gemeente. We bespreken niet alleen de verschillende wijken, maar ook de geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Lees snel verder om alles te weten te komen over postcodenummers in gemeente Goirle.

Algemene informatie

De gemeente Goirle is gelegen in de provincie Noord-Brabant en heeft ongeveer 24.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de volgende plaatsen: Goirle, Riel en Breehees. De oppervlakte van de gemeente is ongeveer 42 vierkante kilometer.

Wijken

De gemeente Goirle is opgedeeld in verschillende wijken, namelijk:
– Centrum
– Boschkens
– Groote Akkers
– De Hellen
– Abcoven
– Nieuwe Goirleseweg
– Tuindorp
– Wildackers
– Overste den Oudenlaan

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Goirle is gelegen in het zuiden van Nederland, in de provincie Noord-Brabant. De coördinaten van de gemeente zijn 51.5167° N, 5.0667° E. De gemeente wordt begrensd door de gemeenten Tilburg, Alphen-Chaam, Hilvarenbeek en Turnhout (België).

Demografische gegevens

De gemeente Goirle heeft ongeveer 24.000 inwoners. De bevolkingsdichtheid is ongeveer 570 inwoners per vierkante kilometer. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 42 jaar.

Treinstations

Er zijn twee treinstations in de gemeente Goirle, namelijk Station Tilburg Reeshof en Station Tilburg Universiteit. Beide stations liggen op ongeveer 5 kilometer afstand van het centrum van Goirle.

Gemeentes rondom

De gemeente Goirle wordt begrensd door de gemeenten Tilburg, Alphen-Chaam, Hilvarenbeek en Turnhout (België).

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Goirle is 013.

Bekende plaatsen

De gemeente Goirle heeft verschillende bekende plaatsen, zoals:
– Het cultureel centrum Jan van Besouw
– De Goirleseweg, waar veel winkels en restaurants te vinden zijn
– Het natuurgebied De Regte Heide

FAQs

1. Wat zijn de postcodes van de verschillende wijken in de gemeente Goirle?
2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Goirle?
3. Welke treinstations zijn er in de gemeente Goirle?
4. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Goirle?
5. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Goirle?

Conclusie

In dit artikel hebben we alle informatie gegeven over de postcodenummers van de gemeente Goirle. We hebben niet alleen de verschillende wijken besproken, maar ook de geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heb je nu een beter beeld van de postcodenummers in de gemeente Goirle.