Postcodes gemeente noordoostpolder

Postcodenummers van gemeente noordoostpolder: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Noordoostpolder, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de postcodenummers in deze gemeente. We behandelen onder andere algemene informatie, wijken, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over postcodenummers in gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder heeft in totaal 10 verschillende postcodenummers. Deze postcodenummers beginnen allemaal met de cijfers 83. De postcodenummers worden gebruikt om post te bezorgen op het juiste adres. Het is dan ook belangrijk om te weten welk postcodenummer bij welke wijk hoort.

Wijken en postcodenummers

Gemeente Noordoostpolder is verdeeld in 10 verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummer. Hieronder vind je een overzicht van de wijken en de bijbehorende postcodenummers:

– Wijk 1: 8301
– Wijk 2: 8302
– Wijk 3: 8303
– Wijk 4: 8304
– Wijk 5: 8305
– Wijk 6: 8307
– Wijk 7: 8308
– Wijk 8: 8311
– Wijk 9: 8312
– Wijk 10: 8313

Geografische (GPS) informatie over gemeente Noordoostpolder

De gemeente Noordoostpolder ligt in de provincie Flevoland en heeft een oppervlakte van ongeveer 460 km². De gemeente grenst aan het IJsselmeer en aan de provincies Friesland en Overijssel. De coördinaten van gemeente Noordoostpolder zijn 52.7136° N, 5.7442° E.

Demografische gegevens van gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder heeft een inwoneraantal van ongeveer 47.000. De gemeente heeft een relatief jonge bevolking, met een gemiddelde leeftijd van 41 jaar. Ongeveer 25% van de inwoners is jonger dan 20 jaar en ongeveer 20% van de inwoners is ouder dan 65 jaar. De gemeente heeft een bevolkingsdichtheid van ongeveer 100 inwoners per km².

Treinstations in gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder heeft geen treinstations. De dichtstbijzijnde treinstations zijn te vinden in de omliggende gemeentes. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Kampen Zuid, dat op ongeveer 20 kilometer afstand van gemeente Noordoostpolder ligt.

Gemeentes rondom gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder grenst aan verschillende gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de gemeentes die grenzen aan gemeente Noordoostpolder:

– Gemeente Lemmer
– Gemeente Urk
– Gemeente Steenwijkerland
– Gemeente Kampen
– Gemeente Dronten

Netnummers in gemeente Noordoostpolder

In gemeente Noordoostpolder geldt het netnummer 0527. Dit netnummer wordt gebruikt voor telefoonnummers binnen de gemeente.

Bekende plaatsen in gemeente Noordoostpolder

Gemeente Noordoostpolder heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de bekendste plaatsen in de gemeente:

– Emmeloord
– Marknesse
– Rutten
– Nagele
– Tollebeek

FAQs over postcodenummers in gemeente Noordoostpolder

1. Hoeveel postcodenummers heeft gemeente Noordoostpolder?
– Gemeente Noordoostpolder heeft 10 verschillende postcodenummers.

2. Hoeveel wijken heeft gemeente Noordoostpolder?
– Gemeente Noordoostpolder heeft 10 verschillende wijken.

3. Heeft gemeente Noordoostpolder treinstations?
– Nee, gemeente Noordoostpolder heeft geen treinstations.

4. Welk netnummer geldt er in gemeente Noordoostpolder?
– In gemeente Noordoostpolder geldt het netnummer 0527.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Noordoostpolder?
– Enkele bekende plaatsen in gemeente Noordoostpolder zijn Emmeloord, Marknesse en Nagele.

Conclusie

In dit artikel hebben we alles behandeld wat je moet weten over de postcodenummers in gemeente Noordoostpolder. We hebben gekeken naar de verschillende wijken, de geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de juiste informatie over de postcodenummers in deze gemeente.