Postcodes gemeente noordwijkerhout

Postcodenummers van gemeente Noordwijkerhout: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Noordwijkerhout, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel geven we uitgebreide informatie over de postcodenummers van gemeente Noordwijkerhout, waaronder algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Noordwijkerhout is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en ligt tussen Haarlem en Leiden. Het is een gemeente met ongeveer 17.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 23,4 km². De gemeente bestaat uit de plaatsen Noordwijkerhout en De Zilk.

Postcodenummers

De postcodes van gemeente Noordwijkerhout beginnen met de cijfers 2211 en 2215. De postcodes 2211 AA tot en met 2215 ZZ zijn allemaal in gebruik. Het gebied dat onder deze postcodes valt, omvat de hele gemeente Noordwijkerhout.

Wijken

Gemeente Noordwijkerhout is opgedeeld in verschillende wijken. De belangrijkste wijken zijn:

– Centrum
– Zuid
– Noord
– De Zilk

Geografische (GPS) informatie

Gemeente Noordwijkerhout is gelegen tussen Haarlem en Leiden en heeft een oppervlakte van 23,4 km². De gemeente grenst aan de gemeenten Lisse, Teylingen en Noordwijk.

Demografische gegevens

Gemeente Noordwijkerhout heeft ongeveer 17.000 inwoners. De bevolkingsdichtheid van de gemeente is ongeveer 750 inwoners per km². De gemeente heeft een gemiddelde leeftijd van 42 jaar. Ongeveer 25% van de bevolking is jonger dan 20 jaar en ongeveer 18% is ouder dan 65 jaar.

Treinstations

Gemeente Noordwijkerhout heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Voorhout, op ongeveer 5 kilometer afstand. Vanaf station Voorhout kun je met de trein naar onder andere Leiden, Den Haag en Amsterdam.

Gemeentes rondom

Gemeente Noordwijkerhout grenst aan de gemeenten Lisse, Teylingen en Noordwijk. Deze gemeenten zijn allemaal gelegen in de provincie Zuid-Holland.

Netnummers

Het netnummer van gemeente Noordwijkerhout is 0252. Dit netnummer geldt voor de hele gemeente en is nodig als je van buiten de gemeente naar Noordwijkerhout wilt bellen.

Bekende plaatsen

Gemeente Noordwijkerhout staat bekend om haar bloembollenvelden, die vooral in het voorjaar in volle bloei staan. De bekendste bezienswaardigheid van Noordwijkerhout is de vuurtoren van Langevelderslag, die in 1910 werd gebouwd.

FAQs

1. Wat zijn de postcodes van gemeente Noordwijkerhout?
Antwoord: De postcodes van gemeente Noordwijkerhout beginnen met de cijfers 2211 en 2215.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Noordwijkerhout?
Antwoord: Gemeente Noordwijkerhout heeft ongeveer 17.000 inwoners.

3. Heeft gemeente Noordwijkerhout een eigen treinstation?
Antwoord: Nee, gemeente Noordwijkerhout heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Voorhout.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Noordwijkerhout?
Antwoord: Gemeente Noordwijkerhout grenst aan de gemeenten Lisse, Teylingen en Noordwijk.

5. Wat is het netnummer van gemeente Noordwijkerhout?
Antwoord: Het netnummer van gemeente Noordwijkerhout is 0252.

Conclusie

Gemeente Noordwijkerhout is een gemeente in de provincie Zuid-Holland en heeft ongeveer 17.000 inwoners. De postcodes van gemeente Noordwijkerhout beginnen met de cijfers 2211 en 2215 en de gemeente is opgedeeld in verschillende wijken. Verder heeft gemeente Noordwijkerhout geen eigen treinstation en grenst het aan de gemeenten Lisse, Teylingen en Noordwijk. Het netnummer van gemeente Noordwijkerhout is 0252 en de gemeente staat bekend om haar bloembollenvelden en de vuurtoren van Langevelderslag.

We hopen dat dit artikel nuttig is geweest in het verstrekken van de benodigde informatie over de postcodenummers van gemeente Noordwijkerhout. Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om ons te contacteren.