Postcodes gemeente blaricum

Postcodenummers van Gemeente Blaricum: Algemene Informatie, Wijken, Geografische (GPS) Informatie, Demografische Gegevens, Treinstations, Gemeentes Rondom, Netnummers, Bekende Plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Blaricum, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel vind je alles wat je moet weten over de postcodenummers van deze gemeente, waaronder algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene Informatie

Gemeente Blaricum is een kleine gemeente in de provincie Noord-Holland, gelegen in het Gooi. De gemeente heeft een oppervlakte van 15,41 km² en telt ongeveer 10.000 inwoners. De gemeente bestaat uit de volgende dorpen en buurtschappen: Blaricum, Bijvanck, Huizerhoogt, Blaricummermeent en Blaricum Bijvanck.

Wijken

Gemeente Blaricum is ingedeeld in verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van de wijken, inclusief de postcodenummers:

– Wijk 1 (1261): Blaricum Centrum
– Wijk 2 (1261): Bijvanck
– Wijk 3 (1261): Huizerhoogt
– Wijk 4 (1261): Blaricummermeent

Geografische (GPS) Informatie

De geografische (GPS) coördinaten van Blaricum zijn 52.2692° N, 5.2525° E. Blaricum ligt in het Gooi, tussen de plaatsen Huizen, Laren en Eemnes.

Demografische Gegevens

Gemeente Blaricum heeft een relatief hoog inkomen per inwoner en een lage werkloosheid. Het percentage inwoners dat een hogere opleiding heeft afgerond, is ook hoog. De bevolking van Blaricum is relatief oud, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 43 jaar.

Treinstations

Gemeente Blaricum heeft geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Bussum Zuid, op ongeveer 6 kilometer afstand. Vanaf dit station kun je met de trein naar onder andere Amsterdam, Utrecht en Amersfoort reizen.

Gemeentes Rondom

Gemeente Blaricum grenst aan verschillende andere gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de gemeentes rondom Blaricum:

– Huizen
– Laren
– Eemnes

Netnummers

Het netnummer van Blaricum is 035. Dit netnummer geldt ook voor de omliggende plaatsen en gemeentes, waaronder Huizen, Laren en Eemnes.

Bekende Plaatsen

Gemeente Blaricum staat bekend om de mooie natuur, de rijke historie en de vele villa’s en landhuizen. Ook zijn er regelmatig bekende Nederlanders te vinden in Blaricum. Hieronder vind je een aantal bekende plaatsen en bezienswaardigheden in Blaricum:

– De Tafelbergheide
– Landgoed De Beek
– Gooisch Natuurreservaat
– Het Singer Museum
– Verschillende luxe restaurants en winkels

FAQs

1. Wat is het dichtstbijzijnde treinstation bij Blaricum?
Het dichtstbijzijnde treinstation bij Blaricum is Station Bussum Zuid, op ongeveer 6 kilometer afstand.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Blaricum?
Gemeente Blaricum telt ongeveer 10.000 inwoners.

3. Wat is het gemiddelde inkomen per inwoner van Blaricum?
Het inkomen per inwoner van Blaricum is relatief hoog.

4. Hoe oud is de bevolking van Blaricum?
De bevolking van Blaricum is relatief oud, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 43 jaar.

5. Welke gemeentes grenzen aan Blaricum?
Gemeente Blaricum grenst aan Huizen, Laren en Eemnes.

Conclusie

In dit artikel hebben we alles besproken wat je moet weten over de postcodenummers van gemeente Blaricum. Van algemene informatie tot demografische gegevens, van geografische (GPS) informatie tot bekende plaatsen: alles komt aan bod. Hopelijk heb je nu een goed beeld van deze mooie gemeente in het Gooi.