Postcodes gemeente haaksbergen

Postcodenummers van gemeente Haaksbergen: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Gemeente Haaksbergen ligt in de provincie Overijssel en is een gemeente met maar liefst 24.000 inwoners. In dit artikel gaan we dieper in op de postcodenummers van gemeente Haaksbergen, de verschillende wijken, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

1. Algemene informatie

Gemeente Haaksbergen telt in totaal 24.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 105,50 km². De gemeente bestaat uit de volgende kernen: Buurse, Haaksbergen en St. Isidorushoeve.

2. Wijken

Gemeente Haaksbergen is opgedeeld in verschillende wijken, namelijk: Centrum, Zilvermeeuw, Noord, De Veldmaat, De Els, De Greune, Het Assinkbos en De Pas.

3. Geografische (GPS) informatie

De gemeente Haaksbergen ligt in de provincie Overijssel en heeft de volgende GPS-coördinaten: 52.1534° N, 6.7389° O. De gemeente grenst aan de volgende gemeenten: Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Berkelland en Eibergen.

4. Demografische gegevens

De gemeente Haaksbergen heeft een totaal van 24.000 inwoners, waarvan 12.000 mannen en 12.000 vrouwen. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Haaksbergen is 42 jaar.

5. Treinstations

Gemeente Haaksbergen heeft één treinstation, namelijk station Haaksbergen. Dit station ligt aan de spoorlijn Zutphen – Hengelo.

6. Gemeentes rondom

Gemeente Haaksbergen grenst aan de volgende gemeenten: Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Berkelland en Eibergen.

7. Netnummers

Het netnummer van gemeente Haaksbergen is 053.

8. Bekende plaatsen

Gemeente Haaksbergen heeft verschillende bekende plaatsen, namelijk: Buurse, Haaksbergen en St. Isidorushoeve.

FAQs

1. Wat is het aantal inwoners van gemeente Haaksbergen?
Antwoord: Gemeente Haaksbergen telt in totaal 24.000 inwoners.

2. Hoeveel treinstations heeft gemeente Haaksbergen?
Antwoord: Gemeente Haaksbergen heeft één treinstation, namelijk station Haaksbergen.

3. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Haaksbergen?
Antwoord: Gemeente Haaksbergen grenst aan de volgende gemeenten: Enschede, Hengelo, Hof van Twente, Berkelland en Eibergen.

4. Wat is het netnummer van gemeente Haaksbergen?
Antwoord: Het netnummer van gemeente Haaksbergen is 053.

5. Welke bekende plaatsen heeft gemeente Haaksbergen?
Antwoord: Gemeente Haaksbergen heeft verschillende bekende plaatsen, namelijk: Buurse, Haaksbergen en St. Isidorushoeve.

Conclusie

Gemeente Haaksbergen is een gemeente in de provincie Overijssel met een totaal van 24.000 inwoners. In dit artikel hebben we dieper ingegaan op de postcodenummers van gemeente Haaksbergen, de verschillende wijken, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat dit artikel u meer inzicht heeft gegeven in gemeente Haaksbergen.