Postcodes gemeente uden

Postcodenummers van gemeente Uden: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar de postcodenummers van gemeente Uden, bent u op de juiste plek. In dit artikel zullen we u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcodes van de gemeente Uden. We zullen informatie verstrekken over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over gemeente Uden

Gemeente Uden is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van 89,32 km² en telt ongeveer 41.000 inwoners. De gemeente Uden bestaat uit de volgende kernen: Uden, Odiliapeel, Volkel en Zeeland.

Wijken in gemeente Uden

Gemeente Uden is verdeeld in verschillende wijken. Hieronder vindt u een overzicht van de wijken:

1. Uden-Centrum
2. Uden-Zuid
3. Uden-Oost
4. Uden-West
5. Uden-Noord
6. Odiliapeel
7. Volkel
8. Zeeland

Geografische (GPS) informatie over gemeente Uden

Gemeente Uden is gelegen in het oosten van de provincie Noord-Brabant. De gemeente wordt begrensd door de gemeenten Landerd, Bernheze, Veghel en Boekel. De GPS-coördinaten van gemeente Uden zijn 51.6667° N, 5.6167° E.

Demografische gegevens van gemeente Uden

Gemeente Uden heeft ongeveer 41.000 inwoners. De gemeente heeft een relatief jonge bevolking, met een gemiddelde leeftijd van 39 jaar. De bevolking van gemeente Uden is de afgelopen jaren gegroeid, mede door de nieuwbouwprojecten en de gunstige ligging ten opzichte van de grote steden.

Treinstations in gemeente Uden

Gemeente Uden heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Oss, dat op ongeveer 15 kilometer afstand van Uden ligt.

Gemeentes rondom gemeente Uden

Gemeente Uden wordt begrensd door de gemeenten Landerd, Bernheze, Veghel en Boekel. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes rondom gemeente Uden:

1. Gemeente Landerd
2. Gemeente Bernheze
3. Gemeente Veghel
4. Gemeente Boekel

Netnummers van gemeente Uden

Het netnummer van gemeente Uden is 0413.

Bekende plaatsen in gemeente Uden

Gemeente Uden heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van deze plaatsen:

1. Kasteel Heeswijk
2. Natuurpark De Maashorst
3. Museum voor Religieuze Kunst
4. Abdij van Berne

FAQs

1. Wat is het netnummer van gemeente Uden?
Antwoord: Het netnummer van gemeente Uden is 0413.

2. Heeft gemeente Uden een eigen treinstation?
Antwoord: Nee, gemeente Uden heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is het station van Oss.

3. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Uden?
Antwoord: De bekende plaatsen in gemeente Uden zijn Kasteel Heeswijk, Natuurpark De Maashorst, Museum voor Religieuze Kunst en Abdij van Berne.

4. Hoeveel inwoners heeft gemeente Uden?
Antwoord: Gemeente Uden heeft ongeveer 41.000 inwoners.

5. Uit welke wijken bestaat gemeente Uden?
Antwoord: Gemeente Uden bestaat uit de wijken Uden-Centrum, Uden-Zuid, Uden-Oost, Uden-West, Uden-Noord, Odiliapeel, Volkel en Zeeland.

Conclusie

In dit artikel hebben we u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcodenummers van gemeente Uden. We hebben informatie gegeven over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat dit artikel u heeft geholpen bij het vinden van de informatie die u nodig had.