Postcodes gemeente heemskerk

Postcodenummers van gemeente heemskerk: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Bent u op zoek naar informatie over de postcodenummers van gemeente Heemskerk? Dan bent u hier aan het juiste adres! In dit artikel willen we u graag voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcodenummers van gemeente Heemskerk. We zullen u algemene informatie geven over de gemeente Heemskerk zelf, verschillende wijken binnen de gemeente, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations die zich in de buurt bevinden, gemeentes rondom Heemskerk, netnummers die gebruikt worden in de gemeente en bekende plaatsen die u niet mag missen.

Algemene informatie over gemeente Heemskerk

Gemeente Heemskerk is gelegen in de provincie Noord-Holland en heeft een oppervlakte van 23,8 km². In 2021 had de gemeente Heemskerk een inwoneraantal van 40.557. De gemeente bestaat uit verschillende wijken, die we hieronder zullen bespreken.

Wijken binnen gemeente Heemskerk

Er zijn verschillende wijken binnen gemeente Heemskerk, namelijk:

– Centrum
– Commandeurs
– De Maer
– Hofland-Zuid
– Kerkbeek
– Poelenburg
– Broekpolder

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Heemskerk is gelegen op de coördinaten 52°30′N 4°40′O.

Demografische gegevens

Zoals eerder genoemd had de gemeente Heemskerk in 2021 een inwoneraantal van 40.557. De gemeente heeft een gemiddelde bevolkingsdichtheid van 1.702 inwoners per km².

Treinstations in de buurt

In de buurt van gemeente Heemskerk zijn er verschillende treinstations te vinden. Hieronder vindt u een overzicht van de treinstations die zich in de buurt bevinden:

– Station Heemskerk
– Station Beverwijk
– Station Uitgeest

Gemeentes rondom Heemskerk

Gemeente Heemskerk grenst aan verschillende gemeentes. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes die aan Heemskerk grenzen:

– Gemeente Beverwijk
– Gemeente Castricum
– Gemeente Velsen

Netnummers in gemeente Heemskerk

In gemeente Heemskerk wordt het netnummer 0251 gebruikt.

Bekende plaatsen in de buurt

Als u in gemeente Heemskerk bent, zijn er verschillende bekende plaatsen die u niet mag missen. Hieronder vindt u een overzicht van bekende plaatsen in de buurt:

– Zaanse Schans
– De Bazaar in Beverwijk
– Strand van Wijk aan Zee
– Kasteel Assumburg

FAQs

1. Wat is het inwoneraantal van gemeente Heemskerk?
Het inwoneraantal van gemeente Heemskerk was in 2021 40.557.

2. Welke treinstations bevinden zich in de buurt van gemeente Heemskerk?
In de buurt van gemeente Heemskerk bevinden zich de treinstations Heemskerk, Beverwijk en Uitgeest.

3. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Heemskerk?
Gemeente Heemskerk grenst aan de gemeentes Beverwijk, Castricum en Velsen.

4. Welk netnummer wordt er gebruikt in gemeente Heemskerk?
In gemeente Heemskerk wordt het netnummer 0251 gebruikt.

5. Welke bekende plaatsen zijn er te vinden in de buurt van gemeente Heemskerk?
In de buurt van gemeente Heemskerk zijn er verschillende bekende plaatsen te vinden, zoals de Zaanse Schans, de Bazaar in Beverwijk, het strand van Wijk aan Zee en Kasteel Assumburg.

Conclusie

We hopen dat we u in dit artikel hebben kunnen voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcodenummers van gemeente Heemskerk. We hebben u algemene informatie gegeven over de gemeente, verschillende wijken binnen de gemeente besproken, geografische (GPS) informatie gegeven, demografische gegevens besproken, treinstations die zich in de buurt bevinden benoemd, gemeentes rondom Heemskerk genoemd, netnummers die gebruikt worden in de gemeente besproken en bekende plaatsen die u niet mag missen op een rijtje gezet. Mocht u nog vragen hebben, dan kunt u deze altijd stellen via de FAQ’s die we hebben toegevoegd aan het einde van dit artikel.