Postcodes gemeente steenbergen

Postcodenummers van gemeente steenbergen: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Steenbergen, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over de postcodenummers van de verschillende wijken in Steenbergen, inclusief geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Steenbergen heeft in totaal 7 wijken die elk een eigen postcode hebben. De postcodes in Steenbergen beginnen met de cijfers 4651 en lopen door tot en met 4652. De wijken in Steenbergen zijn als volgt:

1. Steenbergen Centrum
2. Steenbergen-Noord
3. Steenbergen-Zuid
4. Welberg
5. De Heen
6. Kruisland
7. Dinteloord

De postcodes van de wijken in Steenbergen zijn als volgt:

1. Steenbergen Centrum: 4651 AA t/m 4651 ZZ
2. Steenbergen-Noord: 4651 NA t/m 4651 ZZ
3. Steenbergen-Zuid: 4651 AB t/m 4651 NZ
4. Welberg: 4651 PA t/m 4651 PZ
5. De Heen: 4655 AA t/m 4655 ZZ
6. Kruisland: 4754 AA t/m 4754 ZZ
7. Dinteloord: 4670 AA t/m 4670 ZZ

Wijken

Elke wijk in Steenbergen heeft zijn eigen postcode. Hieronder vind je meer informatie over de wijken in Steenbergen.

Steenbergen Centrum

Steenbergen Centrum is het historische hart van Steenbergen. Deze wijk heeft veel oude gebouwen en is erg gezellig. In het centrum vind je veel winkels, restaurants en cafés. Ook zijn er veel evenementen, zoals de jaarmarkt en de kermis.

Steenbergen-Noord

Steenbergen-Noord is een rustige wijk met veel groen. In deze wijk vind je veel eengezinswoningen en vrijstaande huizen. Ook is er een basisschool en een supermarkt.

Steenbergen-Zuid

Steenbergen-Zuid is een wijk met veel verschillende soorten huizen. In deze wijk vind je eengezinswoningen, appartementen en vrijstaande huizen. Ook is er een basisschool en een supermarkt.

Welberg

Welberg is een dorpje dat bij de gemeente Steenbergen hoort. In Welberg vind je vooral veel vrijstaande huizen. Er is een basisschool en een supermarkt.

De Heen

De Heen is een klein dorpje dat bij de gemeente Steenbergen hoort. In De Heen vind je vooral veel vrijstaande huizen. Er is een basisschool en een supermarkt.

Kruisland

Kruisland is een dorpje dat bij de gemeente Steenbergen hoort. In Kruisland vind je vooral veel vrijstaande huizen. Er is een basisschool en een supermarkt.

Dinteloord

Dinteloord is een dorpje dat bij de gemeente Steenbergen hoort. In Dinteloord vind je vooral veel vrijstaande huizen. Er is een basisschool en een supermarkt.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Steenbergen ligt in de provincie Noord-Brabant, in het westen van Nederland. De gemeente grenst aan de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk en Tholen. De GPS-coördinaten van Steenbergen zijn 51.5851° N, 4.3194° E.

Demografische gegevens

De gemeente Steenbergen heeft ongeveer 24.000 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Steenbergen is 43 jaar. Ongeveer 48% van de inwoners is man en 52% is vrouw. De meeste inwoners van Steenbergen wonen in de wijk Steenbergen-Zuid.

Treinstations

Steenbergen heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bergen op Zoom. Vanaf Bergen op Zoom kun je met de trein naar verschillende steden, zoals Rotterdam, Den Haag, Amsterdam en Utrecht.

Gemeentes rondom

De gemeente Steenbergen grenst aan de gemeenten Woensdrecht, Bergen op Zoom, Roosendaal, Moerdijk en Tholen. Deze gemeenten hebben elk hun eigen postcodes.

Netnummers

Het netnummer van Steenbergen is 0167. Als je vanuit Nederland naar Steenbergen wilt bellen, moet je eerst het netnummer draaien. Als je vanuit het buitenland naar Steenbergen wilt bellen, moet je eerst +31 draaien en daarna het netnummer zonder de 0.

Bekende plaatsen

Steenbergen heeft verschillende bekende plaatsen, zoals het centrum van Steenbergen, de jachthaven van Steenbergen en de natuurgebieden in de omgeving van Steenbergen.

FAQs

1. Wat zijn de postcodes van Steenbergen?
De postcodes van Steenbergen zijn als volgt:
– Steenbergen Centrum: 4651 AA t/m 4651 ZZ
– Steenbergen-Noord: 4651 NA t/m 4651 ZZ
– Steenbergen-Zuid: 4651 AB t/m 4651 NZ
– Welberg: 4651 PA t/m 4651 PZ
– De Heen: 4655 AA t/m 4655 ZZ
– Kruisland: 4754 AA t/m 4754 ZZ
– Dinteloord: 4670 AA t/m 4670 ZZ

2. Hoeveel inwoners heeft Steenbergen?
De gemeente Steenbergen heeft ongeveer 24.000 inwoners.

3. Heeft Steenbergen een treinstation?
Nee, Steenbergen heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Bergen op Zoom.

4. Wat is het netnummer van Steenbergen?
Het netnummer van Steenbergen is 0167.

5. Wat zijn bekende plaatsen in Steenbergen?
Bekende plaatsen in Steenbergen zijn onder andere het centrum van Steenbergen, de jachthaven van Steenbergen en de natuurgebieden in de omgeving van Steenbergen.

Conclusie

In dit artikel heb je alle informatie kunnen vinden die je nodig hebt over de postcodenummers van gemeente Steenbergen. We hebben je verteld over de verschillende wijken in Steenbergen, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat je nu een beter beeld hebt van Steenbergen en dat dit artikel je geholpen heeft in je zoektocht naar informatie over de postcodenummers van gemeente Steenbergen.