Postcodes gemeente mook en middelaar

Postcodenummers van gemeente Mook en Middelaar: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Mook en Middelaar, bent u op de juiste plek. In dit artikel vindt u alle algemene informatie over deze gemeente, inclusief wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Mook en Middelaar is een gemeente in de provincie Limburg. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 18,5 vierkante kilometer en telt ongeveer 7.500 inwoners. De gemeente bestaat uit twee kernen: Mook en Middelaar.

Wijken

De gemeente Mook en Middelaar is opgedeeld in verschillende wijken. De wijken zijn:
– Mook
– Middelaar

Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummer. De postcodenummers van Mook en Middelaar zijn:
– 6585 (Mook)
– 6587 (Middelaar)

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Mook en Middelaar ligt in het noorden van Limburg, aan de Maas. De gemeente grenst aan de gemeenten Gennep, Bergen, Heumen en Nijmegen. De GPS-coördinaten van Mook zijn 51.7637° N, 5.8859° E en van Middelaar zijn 51.7254° N, 5.9032° E.

Demografische gegevens

De gemeente Mook en Middelaar heeft een totale bevolking van ongeveer 7.500 inwoners. De gemeente heeft een lage bevolkingsdichtheid van ongeveer 400 inwoners per vierkante kilometer. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van de gemeente is 44 jaar.

Treinstations

De gemeente Mook en Middelaar heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijmegen Centraal Station, op ongeveer 10 kilometer afstand van Mook en Middelaar.

Gemeentes rondom

De gemeente Mook en Middelaar grenst aan de gemeenten Gennep, Bergen, Heumen en Nijmegen.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Mook en Middelaar is 024.

Bekende plaatsen

De gemeente Mook en Middelaar heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder het Nationaal Park De Maasduinen, de Mookerheide en de Jansberg. Deze plaatsen zijn erg populair bij toeristen vanwege hun natuurlijke schoonheid en historische waarde.

FAQs

1. Wat is het postcodenummer van Mook?
Het postcodenummer van Mook is 6585.

2. Wat is het postcodenummer van Middelaar?
Het postcodenummer van Middelaar is 6587.

3. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Mook en Middelaar?
De gemeente Mook en Middelaar heeft ongeveer 7.500 inwoners.

4. Heeft de gemeente Mook en Middelaar een treinstation?
Nee, de gemeente Mook en Middelaar heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Nijmegen Centraal Station.

5. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Mook en Middelaar?
De bekende plaatsen in de gemeente Mook en Middelaar zijn het Nationaal Park De Maasduinen, de Mookerheide en de Jansberg.

Conclusie

De gemeente Mook en Middelaar is een kleine gemeente in Limburg met ongeveer 7.500 inwoners. De gemeente bestaat uit twee kernen: Mook en Middelaar. In dit artikel hebben we alle belangrijke informatie gegeven over de postcodenummers van deze gemeente, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.