Postcodes gemeente hardenberg

Postcodenummers van gemeente Hardenberg: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar postcodenummers in de gemeente Hardenberg, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel geven we je alle informatie die je nodig hebt over postcodenummers in deze gemeente. We bespreken de verschillende wijken, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen, en nog veel meer.

Algemene informatie

De gemeente Hardenberg ligt in de provincie Overijssel en heeft een oppervlakte van ongeveer 539,39 km². De gemeente heeft in totaal 19 dorpen en steden, waaronder Gramsbergen, Hardenberg, Lutten, Slagharen en Dedemsvaart. In deze dorpen en steden zijn verschillende wijken te vinden, die we hieronder verder bespreken.

Wijken

De gemeente Hardenberg is opgedeeld in verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste wijken:

– Centrum
– Baalder
– Marslanden
– Heemse
– Norden
– Baalderveld
– De Krim

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van de gemeente Hardenberg, dan ben je hier aan het juiste adres. Hieronder vind je de GPS-coördinaten van enkele belangrijke plaatsen in de gemeente:

– Hardenberg: 52.5754° N, 6.6194° E
– Dedemsvaart: 52.6025° N, 6.4589° E
– Gramsbergen: 52.6078° N, 6.6792° E
– Slagharen: 52.6301° N, 6.5556° E

Demografische gegevens

Als je meer wilt weten over de demografische gegevens van de gemeente Hardenberg, dan zit je hier goed. Hieronder vind je een overzicht van enkele belangrijke feiten en cijfers:

– Inwoners: 60.258 (per 1 januari 2021)
– Oppervlakte: 539,39 km²
– Bevolkingsdichtheid: 112 inwoners per km²
– Mannen: 29.622
– Vrouwen: 30.636
– Gemiddelde leeftijd: 44,4 jaar

Treinstations

Als je met de trein naar de gemeente Hardenberg wilt reizen, dan zijn er verschillende treinstations waar je uit kunt stappen. Hieronder vind je een overzicht van de belangrijkste treinstations:

– Station Hardenberg
– Station Gramsbergen
– Station Mariënberg

Gemeentes rondom

De gemeente Hardenberg grenst aan verschillende andere gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van deze gemeentes:

– Ommen
– Dalfsen
– Zwolle
– Staphorst
– Hoogeveen
– Coevorden

Netnummers

Als je wilt bellen naar de gemeente Hardenberg, dan moet je gebruik maken van het netnummer 0523. Hieronder vind je een overzicht van enkele belangrijke telefoonnummers:

– Gemeente Hardenberg: 0523-289911
– Politie: 0900-8844
– Brandweer: 112

Bekende plaatsen

De gemeente Hardenberg heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van enkele van deze plaatsen:

– Attractiepark Slagharen
– De Oldemeijer
– De Rheezerbelten
– Hardenberg centrum
– De Vecht

Conclusie

In dit artikel hebben we je alles verteld wat je moet weten over postcodenummers in de gemeente Hardenberg. We hebben de verschillende wijken besproken, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen en nog veel meer. Hopelijk heb je nu een goed beeld van deze gemeente en kun je hiermee aan de slag als je op zoek bent naar postcodenummers.

FAQs

1. Waar kan ik de postcodenummers van de gemeente Hardenberg vinden?
– In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over postcodenummers in de gemeente Hardenberg.

2. Wat zijn de belangrijkste wijken in de gemeente Hardenberg?
– De belangrijkste wijken in de gemeente Hardenberg zijn: Centrum, Baalder, Marslanden, Heemse, Norden, Baalderveld en De Krim.

3. Welke treinstations zijn er in de gemeente Hardenberg?
– In de gemeente Hardenberg zijn er verschillende treinstations, waaronder: Station Hardenberg, Station Gramsbergen en Station Mariënberg.

4. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Hardenberg?
– De gemeente Hardenberg grenst aan verschillende andere gemeentes, waaronder: Ommen, Dalfsen, Zwolle, Staphorst, Hoogeveen en Coevorden.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in de gemeente Hardenberg?
– Enkele bekende plaatsen in de gemeente Hardenberg zijn: Attractiepark Slagharen, De Oldemeijer, De Rheezerbelten, Hardenberg centrum en De Vecht.