Postcodes gemeente putten

Postcodenummers van gemeente Putten: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

In dit artikel vindt u alle informatie over de postcodenummers van gemeente Putten. We zullen ons richten op de algemene informatie over de postcodenummers, de wijken in gemeente Putten, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom Putten, netnummers en bekende plaatsen. We zullen ook enkele veelgestelde vragen beantwoorden om u een beter begrip te geven van de postcodenummers in gemeente Putten.

Algemene informatie over postcodenummers in gemeente Putten
Postcodenummers zijn een reeks van cijfers die worden gebruikt om een specifieke locatie in Nederland te identificeren. Elke postcode is uniek en is gekoppeld aan een specifieke locatie. In gemeente Putten zijn er in totaal 6 postcodes.

Wijken in gemeente Putten
Gemeente Putten is verdeeld in 4 wijken, namelijk Putten-Noord, Putten-Zuid, Putten-Centrum en Putten-West. Elke wijk heeft zijn eigen postcode. Hieronder vindt u een overzicht van de wijken en hun bijbehorende postcodes:

– Putten-Noord: 3881, 3882
– Putten-Zuid: 3883, 3884
– Putten-Centrum: 3881
– Putten-West: 3882

Geografische (GPS) informatie
De geografische coördinaten van Putten zijn 52.2617° N, 5.6067° E. Dit betekent dat Putten zich bevindt op 52.2617 graden noorderbreedte en 5.6067 graden oosterlengte.

Demografische gegevens
Gemeente Putten heeft een bevolking van ongeveer 24.000 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de bevolking is 42 jaar. De meeste mensen in Putten zijn protestant en spreken Nederlands.

Treinstations
In Putten is er één treinstation, namelijk station Putten. Dit station ligt aan de spoorlijn Utrecht – Zwolle en is onderdeel van de Nederlandse Spoorwegen (NS).

Gemeentes rondom Putten
Gemeente Putten grenst aan verschillende gemeentes, namelijk Ermelo, Nijkerk, Barneveld en Harderwijk. Hieronder vindt u een overzicht van de bijbehorende postcodes van deze gemeentes:

– Ermelo: 3851, 3852, 3853
– Nijkerk: 3861, 3862, 3863
– Barneveld: 3771, 3772, 3773, 3781, 3784
– Harderwijk: 3841, 3842, 3843

Netnummers
Het netnummer van Putten is 0341.

Bekende plaatsen
In gemeente Putten zijn er verschillende bekende plaatsen, waaronder het centrum van Putten, Landgoed Schovenhorst en het Speulder- en Sprielderbos.

Veelgestelde vragen
1. Wat zijn postcodenummers?
Postcodenummers zijn een reeks van cijfers die worden gebruikt om een specifieke locatie in Nederland te identificeren.

2. Hoeveel postcodes heeft gemeente Putten?
Gemeente Putten heeft in totaal 6 postcodes.

3. Hoe heet het treinstation in Putten?
Het treinstation in Putten heet station Putten.

4. Aan welke gemeentes grenst gemeente Putten?
Gemeente Putten grenst aan de gemeentes Ermelo, Nijkerk, Barneveld en Harderwijk.

5. Wat is het netnummer van Putten?
Het netnummer van Putten is 0341.

Conclusie
In dit artikel hebben we alles besproken wat u moet weten over de postcodenummers van gemeente Putten. We hebben de algemene informatie over de postcodenummers, de wijken in gemeente Putten, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom Putten, netnummers en bekende plaatsen behandeld. We hopen dat dit artikel u een beter begrip heeft gegeven van de postcodenummers in gemeente Putten.