Postcodes gemeente montfoort

Postcodenummers van Gemeente Montfoort: Algemene Informatie, Wijken, Geografische (GPS) Informatie, Demografische Gegevens, Treinstations, Gemeentes Rondom, Netnummers, Bekende Plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van Gemeente Montfoort, bent u bij ons aan het juiste adres. In dit artikel zullen we u voorzien van alle benodigde informatie over de postcodenummers van Gemeente Montfoort, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, en bekende plaatsen.

Algemene Informatie over Gemeente Montfoort

Gemeente Montfoort is gelegen in de provincie Utrecht en heeft een totale oppervlakte van 38,88 km². De gemeente is verdeeld in vijf wijken, te weten Montfoort-Centrum, Montfoort-West, Montfoort-Oost, Linschoten en Willeskop.

Postcodenummers van Gemeente Montfoort

Gemeente Montfoort heeft in totaal zes postcodenummers, te weten 3417, 3418, 3419, 3421, 3425, en 3427. Deze postcodenummers worden gebruikt om post te versturen naar specifieke delen van de gemeente.

Wijken van Gemeente Montfoort

Zoals eerder vermeld, is Gemeente Montfoort verdeeld in vijf wijken. Hieronder vindt u meer informatie over elke wijk:

Montfoort-Centrum: Deze wijk is gelegen in het centrum van Montfoort en bevat onder andere het historische stadhuis en de Sint-Janskerk.

Montfoort-West: De wijk Montfoort-West bevat onder andere de woonwijk Keizerrijk en het industrieterrein De Copen.

Montfoort-Oost: Deze wijk bevat onder andere het sportpark Hofland en de woonwijk Achthoven.

Linschoten: De wijk Linschoten is gelegen ten noorden van Montfoort en bevat onder andere het park Overtoom en de woonwijk Brede Dijk.

Willeskop: Willeskop is een kleine wijk in het zuiden van Gemeente Montfoort en bevat voornamelijk agrarische gebieden.

Geografische (GPS) Informatie

Gemeente Montfoort is gelegen op een breedtegraad van 52.0423° N en een lengtegraad van 4.9547° O. De gemeente is gelegen in het midden van Nederland, op ongeveer 30 kilometer afstand van de Randstad.

Demografische Gegevens

Op 1 januari 2020 had Gemeente Montfoort een totale bevolking van 14.027 inwoners. Hiervan was 49,5% man en 50,5% vrouw. De gemiddelde leeftijd van de bevolking was 42,3 jaar.

Treinstations

Gemeente Montfoort heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Woerden, op ongeveer 7 kilometer afstand van Montfoort. Vanuit Woerden zijn er verbindingen naar onder andere Utrecht, Amsterdam en Rotterdam.

Gemeentes Rondom

Gemeente Montfoort grenst aan meerdere andere gemeentes, namelijk Oudewater, IJsselstein, Lopik, Woerden, en De Ronde Venen.

Netnummers

Het netnummer van Gemeente Montfoort is 0348. Dit netnummer wordt gebruikt om te bellen naar vaste telefoonnummers in de gemeente.

Bekende Plaatsen

Enkele bekende plaatsen in Gemeente Montfoort zijn onder andere het historische stadhuis, de Sint-Janskerk, en het park Overtoom.

FAQs

1. Wat is het totale oppervlakte van Gemeente Montfoort?
Het totale oppervlakte van Gemeente Montfoort is 38,88 km².

2. Hoeveel postcodenummers heeft Gemeente Montfoort?
Gemeente Montfoort heeft zes postcodenummers.

3. Welke wijken zijn er in Gemeente Montfoort?
Gemeente Montfoort is verdeeld in vijf wijken: Montfoort-Centrum, Montfoort-West, Montfoort-Oost, Linschoten en Willeskop.

4. Heeft Gemeente Montfoort een treinstation?
Nee, Gemeente Montfoort heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is gelegen in Woerden.

5. Wat is het netnummer van Gemeente Montfoort?
Het netnummer van Gemeente Montfoort is 0348.

Conclusie

In dit artikel hebben we u voorzien van alle benodigde informatie over de postcodenummers van Gemeente Montfoort, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, en bekende plaatsen. We hopen dat u met deze informatie een beter beeld heeft gekregen van Gemeente Montfoort en de postcodenummers die daarbij horen.