Postcodes gemeente marum

Postcodenummers van gemeente Marum: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Marum, dan bent u op de juiste plek. In dit artikel vindt u alle informatie die u nodig heeft over de postcodenummers, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in gemeente Marum.

Algemene informatie over gemeente Marum

Marum is een gemeente in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. De gemeente heeft een oppervlakte van 80,43 km² en telt circa 10.000 inwoners. De gemeente Marum bestaat uit de volgende dorpen: Marum, Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Nuis en De Wilp.

Wijken in gemeente Marum

De gemeente Marum is verdeeld in verschillende wijken, namelijk: Centrum, Marum-Oost, Marum-West, Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Nuis en De Wilp. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummers en kenmerken.

Geografische (GPS) informatie over gemeente Marum

Gemeente Marum ligt tussen de plaatsen Groningen, Drachten en Leeuwarden in. De gemeente is goed bereikbaar via de snelweg A7 en de provinciale weg N388. De GPS-coördinaten van gemeente Marum zijn: 53.1485° N, 6.2628° E.

Demografische gegevens van gemeente Marum

Gemeente Marum heeft een bevolking van ongeveer 10.000 inwoners. Het aantal mannen en vrouwen is ongeveer gelijk verdeeld. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van gemeente Marum is 41 jaar. Het aantal huishoudens in gemeente Marum is ongeveer 4.000.

Treinstations in de buurt van gemeente Marum

In de buurt van gemeente Marum zijn verschillende treinstations te vinden, namelijk: treinstation Marum, treinstation Grijpskerk, treinstation Zuidhorn, treinstation Buitenpost en treinstation Leeuwarden. Vanuit deze treinstations zijn verschillende bestemmingen in Nederland en daarbuiten bereikbaar.

Gemeentes rondom gemeente Marum

Gemeente Marum grenst aan verschillende gemeentes, namelijk: gemeente Westerkwartier, gemeente Leek, gemeente Noordenveld, gemeente Achtkarspelen en gemeente Smallingerland.

Netnummers in gemeente Marum

Gemeente Marum heeft verschillende netnummers, namelijk: 0594 (Marum), 0594 (Boerakker), 0594 (Jonkersvaart), 0594 (Lucaswolde), 0594 (Niebert), 0594 (Nuis) en 0594 (De Wilp).

Bekende plaatsen in gemeente Marum

Gemeente Marum heeft verschillende bekende plaatsen, zoals: het centrum van Marum, het natuurgebied De Poffert, de dorpen Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Nuis en De Wilp.

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van gemeente Marum?
De postcodenummers van gemeente Marum zijn: 9363, 9364, 9365 en 9824.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Marum?
Gemeente Marum heeft ongeveer 10.000 inwoners.

3. Welke treinstations liggen in de buurt van gemeente Marum?
In de buurt van gemeente Marum zijn verschillende treinstations te vinden, namelijk: treinstation Marum, treinstation Grijpskerk, treinstation Zuidhorn, treinstation Buitenpost en treinstation Leeuwarden.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Marum?
Gemeente Marum grenst aan verschillende gemeentes, namelijk: gemeente Westerkwartier, gemeente Leek, gemeente Noordenveld, gemeente Achtkarspelen en gemeente Smallingerland.

5. Welke bekende plaatsen zijn er in gemeente Marum?
Gemeente Marum heeft verschillende bekende plaatsen, zoals: het centrum van Marum, het natuurgebied De Poffert, de dorpen Boerakker, Jonkersvaart, Lucaswolde, Niebert, Nuis en De Wilp.

Conclusie

In dit artikel hebben we alle informatie gegeven die u nodig heeft over de postcodenummers van gemeente Marum, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in gemeente Marum. We hopen dat deze informatie nuttig voor u is en dat u er iets aan heeft gehad.