Postcodes gemeente oost gelre

Postcodenummers van gemeente oost gelre: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar de postcodenummers van gemeente Oost Gelre, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids vind je alle informatie die je nodig hebt over de postcodenummers van deze gemeente. We bespreken niet alleen de algemene informatie over de postcodenummers, maar ook de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Lees verder om alles te weten te komen over de postcodenummers van gemeente Oost Gelre.

Algemene informatie over postcodenummers

Postcodenummers zijn een systeem van postcodes dat wordt gebruikt in Nederland. Het is een combinatie van vier cijfers en twee letters die samen een unieke code vormen voor elke locatie in Nederland. De eerste twee cijfers geven de regio aan, terwijl de laatste twee cijfers de wijk aangeven. De letters geven de straat en het huisnummer aan. In totaal zijn er ongeveer 4300 postcodes in Nederland.

Wijken in gemeente Oost Gelre

Gemeente Oost Gelre is verdeeld in verschillende wijken, elk met zijn eigen postcode. Hieronder vind je een lijst van de wijken in gemeente Oost Gelre:

– Wijk 01 Groenlo
– Wijk 02 Lievelde
– Wijk 03 Harreveld
– Wijk 04 Zieuwent
– Wijk 05 Lichtenvoorde
– Wijk 06 Vragender
– Wijk 07 Mariënvelde

Geografische (GPS) informatie

De geografische (GPS) informatie van gemeente Oost Gelre is als volgt:

– Breedtegraad: 52.012001
– Lengtegraad: 6.616000

Demografische gegevens

Gemeente Oost Gelre heeft een bevolking van ongeveer 30.000 inwoners. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 42 jaar. Ongeveer 50% van de inwoners is man en 50% is vrouw. De meest voorkomende nationaliteit is Nederlandse, gevolgd door Duitse en Turkse nationaliteit.

Treinstations

Er zijn geen treinstations in gemeente Oost Gelre. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Winterswijk, op ongeveer 10 kilometer afstand.

Gemeentes rondom

Gemeente Oost Gelre grenst aan verschillende gemeentes, namelijk:

– Aalten
– Berkelland
– Oude IJsselstreek
– Winterswijk

Netnummers

Het netnummer van gemeente Oost Gelre is 0544.

Bekende plaatsen

Er zijn verschillende bekende plaatsen in gemeente Oost Gelre, waaronder:

– Groenlo
– Lichtenvoorde
– Lievelde
– Harreveld
– Zieuwent
– Vragender
– Mariënvelde

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van gemeente Oost Gelre?
De postcodenummers van gemeente Oost Gelre zijn als volgt: 7140-7142, 7135, 7136, 7261, 7263-7265, 7137, 7121.

2. Hoeveel wijken heeft gemeente Oost Gelre?
Gemeente Oost Gelre heeft zeven wijken.

3. Heeft gemeente Oost Gelre treinstations?
Nee, gemeente Oost Gelre heeft geen treinstations.

4. Aan welke gemeentes grenst gemeente Oost Gelre?
Gemeente Oost Gelre grenst aan Aalten, Berkelland, Oude IJsselstreek en Winterswijk.

5. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Oost Gelre?
De bekende plaatsen in gemeente Oost Gelre zijn Groenlo, Lichtenvoorde, Lievelde, Harreveld, Zieuwent, Vragender en Mariënvelde.

Conclusie

Als je op zoek bent naar de postcodenummers van gemeente Oost Gelre, dan hebben we in deze gids alle informatie gegeven die je nodig hebt. We hebben niet alleen de algemene informatie over de postcodenummers besproken, maar ook de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat deze gids je heeft geholpen bij het vinden van de postcodenummers van gemeente Oost Gelre.