Postcodes gemeente meierijstad

Postcodenummers van gemeente Meierijstad: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Meierijstad, dan ben je op de juiste plek. In dit artikel bespreken we alles wat je moet weten over de postcodenummers van deze gemeente. We bespreken algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Gemeente Meierijstad is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente is ontstaan door een fusie van de gemeenten Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 180 vierkante kilometer en telt ruim 80.000 inwoners.

Wijken

Gemeente Meierijstad is opgedeeld in verschillende wijken, waaronder Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Mariaheide, Zijtaart, Boerdonk, Eerde, Keldonk, Nijnsel en Wijbosch. Elk van deze wijken heeft een eigen postcode.

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische informatie van gemeente Meierijstad, dan kun je gebruikmaken van de GPS-coördinaten. De GPS-coördinaten van de gemeente zijn 51.6208° N, 5.4603° E.

Demografische gegevens

Gemeente Meierijstad heeft een gemiddelde bevolkingsdichtheid van ongeveer 448 inwoners per vierkante kilometer. De gemeente heeft een relatief jonge bevolking, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 40 jaar. Ongeveer 30% van de bevolking is tussen de 25 en 44 jaar oud.

Treinstations

Gemeente Meierijstad heeft geen eigen treinstations. Wel zijn er verschillende treinstations in de omliggende gemeentes, zoals Veghel, Schijndel en Sint-Oedenrode.

Gemeentes rondom

Gemeente Meierijstad grenst aan verschillende andere gemeentes, waaronder Bernheze, Boxtel, Haaren, Laarbeek, Meijerijstad, Oss en Uden.

Netnummers

Het netnummer van gemeente Meierijstad is 0413.

Bekende plaatsen

Gemeente Meierijstad kent verschillende bekende plaatsen, waaronder Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Mariaheide, Zijtaart, Boerdonk, Eerde, Keldonk, Nijnsel en Wijbosch. Elk van deze plaatsen heeft een eigen postcode.

FAQs

1. Wat is het netnummer van gemeente Meierijstad?
Het netnummer van gemeente Meierijstad is 0413.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Meierijstad?
Gemeente Meierijstad telt ruim 80.000 inwoners.

3. Welke wijken heeft gemeente Meierijstad?
Gemeente Meierijstad is opgedeeld in verschillende wijken, waaronder Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode, Erp, Mariaheide, Zijtaart, Boerdonk, Eerde, Keldonk, Nijnsel en Wijbosch.

4. Heeft gemeente Meierijstad eigen treinstations?
Nee, gemeente Meierijstad heeft geen eigen treinstations.

5. Wat zijn de GPS-coördinaten van gemeente Meierijstad?
De GPS-coördinaten van gemeente Meierijstad zijn 51.6208° N, 5.4603° E.

Conclusie

Gemeente Meierijstad is een gemeente in de Nederlandse provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van ongeveer 180 vierkante kilometer en telt ruim 80.000 inwoners. De gemeente is opgedeeld in verschillende wijken, zoals Veghel, Schijndel, Sint-Oedenrode en Erp. Elk van deze wijken heeft een eigen postcode. Als je op zoek bent naar geografische informatie, dan kun je gebruikmaken van de GPS-coördinaten. De gemeente heeft geen eigen treinstations, maar er zijn wel verschillende treinstations in de omliggende gemeentes. Het netnummer van gemeente Meierijstad is 0413.