Postcodes gemeente halderberge

Postcodenummers van gemeente halderberge: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Halderberge, bent u hier aan het juiste adres. In dit artikel gaan we dieper in op alle aspecten van de postcodenummers van gemeente Halderberge. We bespreken de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Halderberge is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van 75,36 km² en telt ruim 30.000 inwoners. Halderberge bestaat uit vier dorpen: Oudenbosch, Hoeven, Oud Gastel en Bosschenhoofd.

Wijken

De gemeente Halderberge is verdeeld in verschillende wijken. Zo zijn er de wijken Oudenbosch, Hoeven, Oud Gastel, Bosschenhoofd, Stampersgat en Kruisland. Elke wijk heeft zijn eigen karakter en is uniek in zijn soort.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Halderberge ligt in het westen van de provincie Noord-Brabant. Halderberge wordt begrensd door de gemeenten Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur en Rucphen. De GPS-coördinaten van Halderberge zijn 51.5847° N, 4.5322° E.

Demografische gegevens

Halderberge heeft een bevolkingsdichtheid van 401 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd in Halderberge is 42 jaar. Het aantal mannen en vrouwen is bijna gelijk verdeeld.

Treinstations

Halderberge heeft twee treinstations: Oudenbosch en Oud Gastel. Beide stations zijn gelegen aan de spoorlijn Roosendaal – Dordrecht. De treinen stoppen op beide stations om het half uur.

Gemeentes rondom

Halderberge grenst aan verschillende gemeentes: Roosendaal, Moerdijk, Etten-Leur en Rucphen. Elk van deze gemeentes heeft zijn eigen karakter en biedt verschillende mogelijkheden voor bewoners en bezoekers.

Netnummers

Het netnummer van Halderberge is 0165. Dit netnummer wordt gebruikt voor alle telefoonnummers die in Halderberge beginnen met 0165.

Bekende plaatsen

Halderberge heeft verschillende bekende plaatsen. Zo is er de Basiliek van Oudenbosch, een replica van de Sint-Pietersbasiliek in Rome. Ook het Arboretum Oudenbosch is een bekende plek in Halderberge. Dit arboretum heeft een oppervlakte van 7,5 hectare en heeft meer dan 4.000 verschillende bomen en struiken.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van Halderberge?
Antwoord: De oppervlakte van Halderberge is 75,36 km².

2. Hoeveel inwoners heeft Halderberge?
Antwoord: Halderberge telt ruim 30.000 inwoners.

3. Hoeveel treinstations heeft Halderberge?
Antwoord: Halderberge heeft twee treinstations: Oudenbosch en Oud Gastel.

4. Wat is het netnummer van Halderberge?
Antwoord: Het netnummer van Halderberge is 0165.

5. Wat zijn bekende plaatsen in Halderberge?
Antwoord: Bekende plaatsen in Halderberge zijn onder andere de Basiliek van Oudenbosch en het Arboretum Oudenbosch.

Conclusie

In dit artikel hebben we dieper ingegaan op de postcodenummers van gemeente Halderberge. We hebben de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen besproken. Hopelijk heeft dit artikel u geholpen bij het vinden van de informatie die u zocht.

Keywords: postcodenummers, gemeente Halderberge, wijken, geografische informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen.