Postcodes gemeente zundert

Postcodenummers van gemeente Zundert: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als het gaat om het vinden van informatie over postcodes, kan het soms lastig zijn om de juiste informatie te vinden. In dit artikel willen we je graag informeren over de postcodenummers van gemeente Zundert. We zullen je voorzien van algemene informatie over de gemeente, de wijken, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over gemeente Zundert

Gemeente Zundert is een gemeente in de provincie Noord-Brabant. De gemeente heeft een oppervlakte van 119,18 km² en telt ongeveer 22.000 inwoners. Zundert is vooral bekend vanwege het bloemencorso, dat jaarlijks in het eerste weekend van september wordt gehouden. Daarnaast is Vincent van Gogh in Zundert geboren en opgegroeid.

Wijken in gemeente Zundert

Gemeente Zundert heeft zeven wijken, te weten: Achtmaal, Klein-Zundert, Rijsbergen, Wernhout, Zundert, De Moeren en Verspreide huizen Wernhout. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummers. Hieronder vind je een overzicht van de postcodenummers per wijk:

– Achtmaal: 4884
– Klein-Zundert: 4882
– Rijsbergen: 4890
– Wernhout: 4884
– Zundert: 4880 en 4881
– De Moeren: 5111
– Verspreide huizen Wernhout: 4881

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van gemeente Zundert, dan kun je de volgende coördinaten gebruiken:
– Breedtegraad: 51.4725
– Lengtegraad: 4.6597

Demografische gegevens

Gemeente Zundert telt ongeveer 22.000 inwoners. De bevolking is relatief jong, met een gemiddelde leeftijd van 41 jaar. Ongeveer 20% van de inwoners is jonger dan 20 jaar en 16% is ouder dan 65 jaar. De meeste inwoners van Zundert zijn werkzaam in de landbouw, bosbouw en visserij, gevolgd door de zorg en de handel.

Treinstations

Gemeente Zundert heeft geen treinstations. Het dichtstbijzijnde treinstation is station Breda, op ongeveer 13 kilometer afstand van Zundert.

Gemeentes rondom Zundert

Gemeente Zundert grenst aan de volgende gemeentes:

– Alphen-Chaam
– Baarle-Nassau
– Breda
– Etten-Leur
– Hoogstraten (België)
– Wuustwezel (België)

Netnummers

Het netnummer van gemeente Zundert is 076.

Bekende plaatsen

Gemeente Zundert heeft een aantal bekende plaatsen, waaronder:

– Zundert: een dorp dat vooral bekend is vanwege het bloemencorso en als geboorteplaats van Vincent van Gogh.
– Rijsbergen: een dorp dat bekend is vanwege de aardbeien.
– Wernhout: een dorp dat bekend is vanwege de Wernhoutse Brem.
– Achtmaal: een dorp dat bekend is vanwege de Achtmaalse hei.

FAQs

1. Wat is het bloemencorso?
Het bloemencorso is een jaarlijkse optocht met praalwagens, die versierd zijn met bloemen. Het bloemencorso van Zundert wordt gehouden in het eerste weekend van september.

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Zundert?
Gemeente Zundert telt ongeveer 22.000 inwoners.

3. Wat is het dichtstbijzijnde treinstation van Zundert?
Het dichtstbijzijnde treinstation van Zundert is station Breda.

4. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Zundert?
Gemeente Zundert grenst aan de gemeentes Alphen-Chaam, Baarle-Nassau, Breda, Etten-Leur, Hoogstraten (België) en Wuustwezel (België).

5. Wat is het netnummer van gemeente Zundert?
Het netnummer van gemeente Zundert is 076.

Conclusie

In dit artikel heb je kunnen lezen over de postcodenummers van gemeente Zundert. We hebben je voorzien van algemene informatie over de gemeente, de wijken, de geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Ook hebben we antwoord gegeven op enkele veelgestelde vragen. Hopelijk heb je nu voldoende informatie om de juiste postcodenummers te vinden.