Postcodes gemeente lingewaard

Postcodenummers van gemeente lingewaard: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Lingewaard, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide handleiding vind je alle informatie die je nodig hebt over postcodes in Lingewaard, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over postcodes in Lingewaard

Postcodes zijn een onmisbaar onderdeel van het Nederlandse adres. In Lingewaard zijn er verschillende postcodes die elk een specifiek gebied identificeren. De postcodes in Lingewaard beginnen met de cijfers 6681 en gaan door tot 6687.

Wijken in Lingewaard

Lingewaard is verdeeld in verschillende wijken, elk met zijn eigen postcode. De wijken in Lingewaard zijn Bemmel, Gendt, Haalderen, Huissen en Doornenburg.

Geografische (GPS) informatie over Lingewaard

Lingewaard is gelegen in het oosten van Gelderland en heeft een oppervlakte van ongeveer 75 vierkante kilometer. De gemeente Lingewaard is omgeven door de gemeenten Nijmegen, Overbetuwe, Arnhem en Zevenaar. De GPS-coördinaten van Lingewaard zijn 51.8974° N, 5.9113° E.

Demografische gegevens van Lingewaard

De gemeente Lingewaard heeft in totaal ongeveer 45.000 inwoners, verdeeld over de verschillende wijken. De meeste inwoners van Lingewaard wonen in de wijk Huissen, gevolgd door Bemmel en Gendt.

Treinstations in Lingewaard

Lingewaard heeft twee treinstations, namelijk Station Elst en Station Nijmegen Lent. Beide stations bevinden zich op ongeveer 10 kilometer afstand van Lingewaard en zijn gemakkelijk te bereiken met de auto of het openbaar vervoer.

Gemeentes rondom Lingewaard

Lingewaard wordt omgeven door verschillende gemeentes, namelijk Nijmegen, Overbetuwe, Arnhem en Zevenaar. Deze gemeentes zijn allemaal gemakkelijk te bereiken vanuit Lingewaard en bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van winkelen, recreatie en cultuur.

Netnummers in Lingewaard

Het netnummer van Lingewaard is 026. Als je vanuit het buitenland naar Lingewaard wilt bellen, moet je eerst het landnummer van Nederland kiezen (+31) en vervolgens het netnummer van Lingewaard (026) en het abonneenummer.

Bekende plaatsen in Lingewaard

Lingewaard heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder het historische centrum van Huissen, Fort Pannerden en de Gendtse Waard. Deze plaatsen zijn allemaal de moeite waard om te bezoeken en bieden verschillende mogelijkheden op het gebied van cultuur, geschiedenis en natuur.

FAQs

1. Wat zijn postcodes?
Postcodes zijn een onmisbaar onderdeel van het Nederlandse adres. Ze helpen bij het identificeren van een specifiek gebied.

2. Welke wijken heeft Lingewaard?
Lingewaard heeft vijf wijken, namelijk Bemmel, Gendt, Haalderen, Huissen en Doornenburg.

3. Hoeveel inwoners heeft Lingewaard?
Lingewaard heeft ongeveer 45.000 inwoners.

4. Welke treinstations heeft Lingewaard?
Lingewaard heeft twee treinstations, namelijk Station Elst en Station Nijmegen Lent.

5. Welke bekende plaatsen heeft Lingewaard?
Lingewaard heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder het historische centrum van Huissen, Fort Pannerden en de Gendtse Waard.

Conclusie

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodes van de gemeente Lingewaard, dan biedt deze handleiding alle informatie die je nodig hebt. Van algemene informatie tot demografische gegevens, van treinstations tot bekende plaatsen, alles is hier te vinden. Hopelijk heb je nu een beter begrip van de postcodes van Lingewaard en kun je deze informatie gebruiken bij het plannen van je volgende reis of het versturen van post.