Postcodes gemeente maasgouw

Postcodenummers van gemeente Maasgouw: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Inleiding
Welkom bij deze uitgebreide gids over de postcodenummers van gemeente Maasgouw. In deze gids vindt u alle informatie die u nodig heeft over de postcodes in deze regio. We zullen alle wijken in detail bespreken, evenals de geografische en demografische gegevens van de regio. Bovendien zullen we informatie verstrekken over treinstations, omliggende gemeentes, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw is een gemeente in de Nederlandse provincie Limburg. De gemeente heeft een oppervlakte van 57,9 km² en telt ruim 23.000 inwoners. De gemeente is ontstaan in 2007 door een fusie van de voormalige gemeenten Maasbracht, Thorn en Heel. De gemeente Maasgouw bestaat uit 11 kernen: Beegden, Heel, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn, Wessem, Osen, Panheel en Thorn.

Wijken in gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw is verdeeld in verschillende wijken. Hieronder vindt u een overzicht van alle wijken in de gemeente Maasgouw.

H1: Wijk 1 – Maasbracht
Maasbracht is een van de grootste kernen in gemeente Maasgouw. Het heeft een eigen haven en is gelegen aan de rivier de Maas. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, Brouwershof, Koningsteen en de Kruisweg.

H2: Wijk 2 – Thorn
Thorn is een pittoresk stadje in gemeente Maasgouw. Het staat bekend om zijn witte huizen en pittoreske straatjes. De wijk is verdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, Beekstraat en de Vlasaard.

H2: Wijk 3 – Heel
Heel is een dorp in gemeente Maasgouw. Het is gelegen aan de oever van de Maas en heeft een rijke geschiedenis. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, Heide en Heelderbeek.

H2: Wijk 4 – Linne
Linne is een dorp in gemeente Maasgouw. Het ligt aan de rivier de Maas en heeft een rijke geschiedenis. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, Kerkveld en de Weerd.

H2: Wijk 5 – Stevensweert
Stevensweert is een vestingstadje in gemeente Maasgouw. Het staat bekend om zijn historische gebouwen en smalle straatjes. De wijk is verdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, de Nieuwe Tuin en de Oude Tuin.

H2: Wijk 6 – Ohé en Laak
Ohé en Laak is een dorp in gemeente Maasgouw. Het is gelegen aan de Maasplassen en heeft een fraai landschap. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, de Hei en de Koppelweide.

H2: Wijk 7 – Wessem
Wessem is een dorp in gemeente Maasgouw. Het is gelegen aan de rivier de Maas en heeft een rijke geschiedenis. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, de Kerkstraat en de Beatrixstraat.

H2: Wijk 8 – Panheel
Panheel is een dorp in gemeente Maasgouw. Het is gelegen aan de Maasplassen en heeft een fraai landschap. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, de Maasstraat en de Kerkstraat.

H2: Wijk 9 – Beegden
Beegden is een dorp in gemeente Maasgouw. Het is gelegen aan de Maas en heeft een rijke geschiedenis. De wijk is onderverdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, de Heerstraat en de Kerkstraat.

H2: Wijk 10 – Osen
Osen is een buurtschap in gemeente Maasgouw. Het ligt aan de Maas en heeft een fraai landschap.

H2: Wijk 11 – Thorn
Thorn is een stadje in gemeente Maasgouw. Het staat bekend om zijn witte huizen en pittoreske straatjes. De wijk is verdeeld in verschillende buurten zoals het centrum, Beekstraat en de Vlasaard.

Geografische (GPS) informatie over gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw is gelegen in het midden van Limburg. De gemeente grenst aan de gemeenten Roermond, Echt-Susteren, Leudal en Maasgouw. Hieronder vindt u de GPS-coördinaten van gemeente Maasgouw.

H1: GPS-coördinaten
De GPS-coördinaten van gemeente Maasgouw zijn 51.1500° N, 5.8833° E.

H2: Kaart
Hieronder vindt u een kaart van gemeente Maasgouw.

Demografische gegevens van gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw heeft een totale oppervlakte van 57,9 km² en telt ruim 23.000 inwoners. Hieronder vindt u meer informatie over de demografische gegevens van gemeente Maasgouw.

H1: Bevolkingsdichtheid
De bevolkingsdichtheid van gemeente Maasgouw is 394 inwoners per km².

H2: Leeftijdsverdeling
De leeftijdsverdeling van gemeente Maasgouw is als volgt:
– 0-14 jaar: 15,3%
– 15-24 jaar: 9,6%
– 25-44 jaar: 27,6%
– 45-64 jaar: 29,9%
– 65 jaar en ouder: 17,6%

H2: Geslachtsverdeling
De geslachtsverdeling van gemeente Maasgouw is als volgt:
– Man: 49,9%
– Vrouw: 50,1%

Treinstations in gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw heeft geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Roermond.

Gemeentes rondom gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw grenst aan verschillende gemeentes. Hieronder vindt u een overzicht van de gemeentes rondom gemeente Maasgouw.

H1: Gemeentes rondom gemeente Maasgouw
– Roermond
– Echt-Susteren
– Leudal
– Maasgouw

Netnummers in gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw heeft het netnummer 0475.

Bekende plaatsen in gemeente Maasgouw
Gemeente Maasgouw heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vindt u een overzicht van de bekende plaatsen in gemeente Maasgouw.

H1: Bekende plaatsen in gemeente Maasgouw
– Het witte stadje Thorn
– De historische stad Maasbracht
– De vestingstad Stevensweert
– De Maasplassen in Ohé en Laak

Conclusie
We hopen dat deze gids u heeft geholpen bij het vinden van alle informatie die u nodig heeft over de postcodenummers van gemeente Maasgouw. We hebben alle wijken in detail besproken, evenals de geografische en demografische gegevens van de regio. Bovendien hebben we informatie verstrekt over treinstations, omliggende gemeentes, netnummers en bekende plaatsen. Als u nog vragen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

FAQs

Q1: Wat is het netnummer van gemeente Maasgouw?
A1: Het netnummer van gemeente Maasgouw is 0475.

Q2: Welke kernen heeft gemeente Maasgouw?
A2: Gemeente Maasgouw bestaat uit 11 kernen: Beegden, Heel, Linne, Maasbracht, Ohé en Laak, Stevensweert, Thorn, Wessem, Osen, Panheel en Thorn.

Q3: Waar ligt gemeente Maasgouw?
A3: Gemeente Maasgouw is gelegen in het midden van Limburg en grenst aan de gemeenten Roermond, Echt-Susteren, Leudal en Maasgouw.

Q4: Welke bekende plaatsen heeft gemeente Maasgouw?
A4: Gemeente Maasgouw heeft verschillende bekende plaatsen zoals het witte stadje Thorn, de historische stad Maasbracht, de vestingstad Stevensweert en de Maasplassen in Ohé en Laak.

Q5: Heeft gemeente Maasgouw een treinstation?
A5: Nee, gemeente Maasgouw heeft geen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Roermond.