Postcodes gemeente strijen

Postcodenummers van gemeente strijen: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers en Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar de postcodenummers van de gemeente Strijen, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids zullen we je alles vertellen wat je moet weten over de postcodenummers van Strijen. We zullen onder andere ingaan op de algemene informatie over de gemeente, de verschillende wijken, de geografische informatie (GPS), demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over de gemeente Strijen

Strijen is een gemeente in de Nederlandse provincie Zuid-Holland. De gemeente heeft een oppervlakte van 57,57 km² en telt ruim 8.000 inwoners. Strijen bestaat uit verschillende dorpen en wijken, waaronder Strijen zelf, Cillaarshoek, Mookhoek en De Klem.

Wijken in de gemeente Strijen

De gemeente Strijen is opgedeeld in verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van de wijken in de gemeente Strijen:

– Strijen-Noord
– Strijen-Zuid
– Cillaarshoek
– Mookhoek
– De Klem

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Strijen ligt in het westen van Nederland, in de provincie Zuid-Holland. De GPS-coördinaten van Strijen zijn 51.7487° N, 4.5506° E.

Demografische gegevens

De gemeente Strijen heeft ruim 8.000 inwoners. De bevolkingsdichtheid van de gemeente is 139 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Strijen is 44 jaar.

Treinstations in de gemeente Strijen

De gemeente Strijen heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Barendrecht, op ongeveer 12 kilometer afstand van Strijen.

Gemeentes rondom Strijen

De gemeente Strijen grenst aan verschillende andere gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de gemeentes rondom Strijen:

– Cromstrijen
– Oud-Beijerland
– Binnenmaas
– Dordrecht

Netnummers in Strijen

Het netnummer van Strijen is 078.

Bekende plaatsen in Strijen

Strijen en de omliggende dorpen en wijken hebben verschillende bekende plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van een aantal bekende plaatsen in Strijen:

– De Oudendijkse molen
– Het Strijensas
– Het Ambachtsherenhuis

Veelgestelde vragen

1. Wat is het netnummer van Strijen?
Het netnummer van Strijen is 078.

2. Heeft Strijen een eigen treinstation?
Nee, Strijen heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Barendrecht.

3. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Strijen?
De gemeente Strijen heeft ruim 8.000 inwoners.

4. Wat zijn de bekende plaatsen in Strijen?
Enkele bekende plaatsen in Strijen zijn de Oudendijkse molen, het Strijensas en het Ambachtsherenhuis.

5. Wat zijn de GPS-coördinaten van Strijen?
De GPS-coördinaten van Strijen zijn 51.7487° N, 4.5506° E.

Conclusie

In deze uitgebreide gids hebben we je alles verteld wat je moet weten over de postcodenummers van de gemeente Strijen. We hebben onder andere de algemene informatie over de gemeente besproken, de verschillende wijken, de geografische informatie (GPS), demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Hopelijk heeft deze gids je geholpen bij het vinden van de informatie die je zocht.