Postcodes gemeente oisterwijk

Postcodenummers van gemeente Oisterwijk: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Oisterwijk, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je algemene informatie over de gemeente Oisterwijk, wijken en geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie over gemeente Oisterwijk

Gemeente Oisterwijk is een gemeente gelegen in de provincie Noord-Brabant in Nederland. Het is een gemeente met een oppervlakte van 67,41 km² en telt ongeveer 26.000 inwoners. De gemeente Oisterwijk bestaat uit de dorpen Moergestel, Oisterwijk en Heukelom.

Wijken en geografische (GPS) informatie

De gemeente Oisterwijk is verdeeld in verschillende wijken. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummer. De wijken in gemeente Oisterwijk zijn: Oisterwijk, Heukelom, Moergestel, Verspreide huizen Oisterwijk en Verspreide huizen Moergestel.

Als je op zoek bent naar de geografische (GPS) informatie van gemeente Oisterwijk, dan kun je het beste zoeken op de postcode. De GPS-coördinaten van gemeente Oisterwijk zijn 51.5765° N, 5.1977° E.

Demografische gegevens

Gemeente Oisterwijk heeft een inwonersaantal van ongeveer 26.000 mensen, waarvan ruim 13.000 mannen en ruim 12.000 vrouwen. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van gemeente Oisterwijk is ongeveer 44 jaar.

Treinstations

In gemeente Oisterwijk zijn er twee treinstations te vinden, namelijk treinstation Oisterwijk en treinstation Moergestel. Beide stations zijn onderdeel van de Spoorlijn Tilburg – Eindhoven.

Gemeentes rondom

Gemeente Oisterwijk grenst aan verschillende gemeentes, namelijk Tilburg, Boxtel, Vught, Haaren en Hilvarenbeek.

Netnummers

Het netnummer van gemeente Oisterwijk is 013.

Bekende plaatsen

Gemeente Oisterwijk kent verschillende bekende plaatsen, waaronder de Kampina, de Oisterwijkse bossen en vennen, de vennen van de Plateaux en het natuurgebied de Voorste Stroom.

FAQs

1. Wat is het inwonersaantal van gemeente Oisterwijk?
Het inwonersaantal van gemeente Oisterwijk is ongeveer 26.000 mensen.

2. Hoeveel treinstations zijn er in gemeente Oisterwijk?
Er zijn twee treinstations te vinden in gemeente Oisterwijk, namelijk treinstation Oisterwijk en treinstation Moergestel.

3. Welke gemeentes grenzen aan gemeente Oisterwijk?
Gemeente Oisterwijk grenst aan Tilburg, Boxtel, Vught, Haaren en Hilvarenbeek.

4. Wat zijn de bekende plaatsen in gemeente Oisterwijk?
Enkele bekende plaatsen in gemeente Oisterwijk zijn de Kampina, de Oisterwijkse bossen en vennen, de vennen van de Plateaux en het natuurgebied de Voorste Stroom.

5. Wat is het netnummer van gemeente Oisterwijk?
Het netnummer van gemeente Oisterwijk is 013.

Conclusie

In dit artikel hebben we je voorzien van algemene informatie over gemeente Oisterwijk, wijken en geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Of je nu op zoek bent naar de GPS-coördinaten van gemeente Oisterwijk of naar het inwonersaantal, je vindt het allemaal in dit artikel. We hopen dat we je voldoende hebben geïnformeerd over de postcodenummers van gemeente Oisterwijk.