Postcodes gemeente goeree overflakkee

Postcodenummers van Gemeente Goeree Overflakkee: Algemene Informatie, Wijken, Geografische (GPS) Informatie, Demografische Gegevens, Treinstations, Gemeentes Rondom, Netnummers, Bekende Plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Goeree Overflakkee, ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vertellen we je alles wat je moet weten over de postcodenummers van deze gemeente. We bespreken de verschillende wijken, de geografische (GPS) informatie, de demografische gegevens, de treinstations, de gemeentes rondom Goeree Overflakkee, de netnummers en de bekende plaatsen in de omgeving.

Wijken in de gemeente Goeree Overflakkee

De gemeente Goeree Overflakkee bestaat uit verschillende wijken, waaronder Ouddorp, Goedereede, Middelharnis, Sommelsdijk, Stellendam en Dirksland. Elke wijk heeft zijn eigen postcodenummers, die beginnen met de cijfers 32. In totaal heeft de gemeente Goeree Overflakkee 114 postcodenummers.

Geografische (GPS) informatie

Als je op zoek bent naar de geografische informatie van de gemeente Goeree Overflakkee, kun je gebruik maken van de GPS coördinaten. Deze coördinaten geven de exacte locatie van een bepaald punt weer. De GPS coördinaten van de gemeente Goeree Overflakkee zijn 51.7579° N, 3.9739° E.

Demografische gegevens

De gemeente Goeree Overflakkee heeft een inwoneraantal van ongeveer 50.000 mensen. De gemiddelde leeftijd van de inwoners is 42 jaar. De gemeente heeft een oppervlakte van 264,09 km² en een bevolkingsdichtheid van 189 inwoners per km².

Treinstations

De gemeente Goeree Overflakkee heeft geen treinstations. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Rotterdam Centraal, Rotterdam Blaak en Rotterdam Lombardijen.

Gemeentes rondom Goeree Overflakkee

De gemeente Goeree Overflakkee grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Schouwen-Duiveland, Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Goeree Overflakkee is 0187.

Bekende plaatsen

De gemeente Goeree Overflakkee heeft verschillende bekende plaatsen, waaronder Ouddorp, Middelharnis, Sommelsdijk en Stellendam. Deze plaatsen zijn populaire vakantiebestemmingen vanwege hun mooie stranden en historische gebouwen.

FAQs

1. Hoeveel postcodenummers heeft de gemeente Goeree Overflakkee?
De gemeente Goeree Overflakkee heeft 114 postcodenummers.

2. Heeft de gemeente Goeree Overflakkee treinstations?
Nee, de gemeente Goeree Overflakkee heeft geen treinstations.

3. Welke gemeentes grenzen aan Goeree Overflakkee?
Goeree Overflakkee grenst aan Schouwen-Duiveland, Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard.

4. Wat is het netnummer van Goeree Overflakkee?
Het netnummer van Goeree Overflakkee is 0187.

5. Welke plaatsen zijn bekend in de gemeente Goeree Overflakkee?
Bekende plaatsen in de gemeente Goeree Overflakkee zijn Ouddorp, Middelharnis, Sommelsdijk en Stellendam.

Conclusie

De postcodenummers van de gemeente Goeree Overflakkee beginnen met de cijfers 32 en er zijn in totaal 114 postcodenummers. De gemeente heeft verschillende wijken, waaronder Ouddorp, Goedereede, Middelharnis, Sommelsdijk, Stellendam en Dirksland. De geografische (GPS) informatie van de gemeente Goeree Overflakkee is 51.7579° N, 3.9739° E. De gemeente heeft een inwoneraantal van ongeveer 50.000 mensen en geen treinstations. De dichtstbijzijnde treinstations zijn Rotterdam Centraal, Rotterdam Blaak en Rotterdam Lombardijen. De gemeente grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Schouwen-Duiveland, Westvoorne, Brielle, Hellevoetsluis en Nissewaard. De bekendste plaatsen in de gemeente Goeree Overflakkee zijn Ouddorp, Middelharnis, Sommelsdijk en Stellendam.