Postcodes gemeente heeze leende

Postcodenummers van gemeente Heeze Leende: Algemene Informatie, Wijken, Geografische (GPS) Informatie, Demografische Gegevens, Treinstations, Gemeentes Rondom, Netnummers, Bekende Plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Heeze Leende, dan ben je hier aan het juiste adres. In dit artikel vind je alle informatie die je nodig hebt over de verschillende aspecten van de postcodenummers van deze gemeente. We zullen kijken naar algemene informatie over postcodenummers, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene Informatie Over Postcodenummers

Postcodenummers zijn een reeks van cijfers en letters die worden gebruikt om post te adresseren en te bezorgen. In Nederland bestaat een postcodenummer uit vier cijfers en twee letters. Het eerste deel van de postcode geeft de regio aan, terwijl het tweede deel de wijk of buurt aangeeft.

Wijken in Heeze Leende

De gemeente Heeze Leende bestaat uit verschillende wijken. Hieronder vind je een overzicht van de wijken in deze gemeente:

1. Heeze
2. Leende
3. Sterksel

Geografische (GPS) Informatie

De gemeente Heeze Leende ligt in de provincie Noord-Brabant. Hieronder vind je de GPS-coördinaten van deze gemeente:

Latitude: 51.3833° N
Longitude: 5.5667° E

Demografische Gegevens

De gemeente Heeze Leende heeft een totale oppervlakte van 78,15 km² en telt ongeveer 15.000 inwoners. De bevolkingsdichtheid van deze gemeente is 191 inwoners per km². De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Heeze Leende is 44 jaar.

Treinstations

De gemeente Heeze Leende heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Geldrop. Dit treinstation ligt op ongeveer 7 kilometer afstand van Heeze Leende.

Gemeentes Rondom

De gemeente Heeze Leende grenst aan verschillende andere gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de gemeentes die grenzen aan Heeze Leende:

1. Eindhoven
2. Geldrop-Mierlo
3. Cranendonck
4. Valkenswaard

Netnummers

Het netnummer van Heeze Leende is 040.

Bekende Plaatsen

De gemeente Heeze Leende heeft verschillende bekende plaatsen. Hieronder vind je een overzicht van de bekendste plaatsen in deze gemeente:

1. Heeze
2. Leende
3. Sterksel

FAQs

1. Wat is een postcodenummer?
Een postcodenummer is een reeks van cijfers en letters die worden gebruikt om post te adresseren en te bezorgen.

2. Hoeveel wijken heeft de gemeente Heeze Leende?
De gemeente Heeze Leende heeft drie wijken: Heeze, Leende en Sterksel.

3. Wat is de bevolkingsdichtheid van Heeze Leende?
De bevolkingsdichtheid van Heeze Leende is 191 inwoners per km².

4. Heeft Heeze Leende een eigen treinstation?
Nee, Heeze Leende heeft geen eigen treinstation. Het dichtstbijzijnde treinstation is Station Geldrop.

5. Welke gemeentes grenzen aan Heeze Leende?
Heeze Leende grenst aan de gemeentes Eindhoven, Geldrop-Mierlo, Cranendonck en Valkenswaard.

Conclusie

In dit artikel hebben we alle informatie besproken die je nodig hebt over de postcodenummers van de gemeente Heeze Leende. We hebben gekeken naar de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen in deze gemeente. We hopen dat je na het lezen van dit artikel een beter beeld hebt gekregen van de postcodenummers van Heeze Leende en de verschillende aspecten die hierbij horen.