Postcodes gemeente oude ijsselstreek

Postcodenummers van gemeente oude ijsselstreek: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van de gemeente Oude IJsselstreek, ben je op de juiste plek. In dit artikel gaan we in op de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen van de gemeente Oude IJsselstreek.

Algemene informatie

De gemeente Oude IJsselstreek ligt in de Achterhoek in de provincie Gelderland. De gemeente heeft een oppervlakte van 140,96 kmĀ² en telt ongeveer 39.000 inwoners. De gemeente bestaat uit 12 dorpen, waaronder Ulft, Terborg en Gendringen.

Wijken

De gemeente Oude IJsselstreek is onderverdeeld in verschillende wijken. De grootste wijken zijn Ulft, Gendringen, Terborg en Varsseveld. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken en eigenschappen.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Oude IJsselstreek ligt in het oostelijke deel van Nederland en is omringd door verschillende natuurgebieden, waaronder het Montferland en de Oude IJssel. De gemeente is goed bereikbaar via de A18 en de N317.

Demografische gegevens

De gemeente Oude IJsselstreek heeft een gemiddelde leeftijd van 43 jaar. Het percentage mensen dat ouder is dan 65 jaar is 21,5%. Het aantal huishoudens in de gemeente Oude IJsselstreek is ongeveer 16.000.

Treinstations

De gemeente Oude IJsselstreek heeft twee treinstations: station Terborg en station Ulft. Beide stations zijn gelegen aan de spoorlijn Arnhem-Winterswijk.

Gemeentes rondom

De gemeente Oude IJsselstreek grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Aalten, Doetinchem, Montferland en Oost Gelre.

Netnummers

Het netnummer van de gemeente Oude IJsselstreek is 0315.

Bekende plaatsen

De gemeente Oude IJsselstreek heeft een aantal bekende plaatsen, waaronder Ulft, Terborg en Gendringen. Deze plaatsen hebben allemaal hun eigen bezienswaardigheden en activiteiten.

FAQs

1. Wat zijn de postcodenummers van de gemeente Oude IJsselstreek?
De postcodenummers van de gemeente Oude IJsselstreek zijn 7070-7079.

2. Hoeveel inwoners heeft de gemeente Oude IJsselstreek?
De gemeente Oude IJsselstreek telt ongeveer 39.000 inwoners.

3. Welke treinstations zijn er in de gemeente Oude IJsselstreek?
De gemeente Oude IJsselstreek heeft twee treinstations: station Terborg en station Ulft.

4. Welke gemeentes grenzen aan de gemeente Oude IJsselstreek?
De gemeente Oude IJsselstreek grenst aan verschillende gemeentes, waaronder Aalten, Doetinchem, Montferland en Oost Gelre.

5. Wat zijn de bekende plaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek?
De bekende plaatsen in de gemeente Oude IJsselstreek zijn Ulft, Terborg en Gendringen.

Conclusie

In dit artikel hebben we een overzicht gegeven van de postcodenummers van de gemeente Oude IJsselstreek. We hebben gekeken naar de algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen van de gemeente Oude IJsselstreek. We hopen dat dit artikel je heeft geholpen bij het vinden van de informatie die je zocht.