Postcodes gemeente ten boer

Postcodenummers van gemeente ten boer: Algemene informatie, Wijken, Geografische (GPS) informatie, Demografische gegevens, Treinstations, Gemeentes rondom, netnummers, Bekende plaatsen

Als u op zoek bent naar informatie over de postcode van de gemeente Ten Boer, dan bent u op de juiste plek. In dit artikel zullen we u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcode van Ten Boer. We zullen u informatie geven over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen.

Algemene informatie

Ten Boer is een gemeente in de provincie Groningen, in het noorden van Nederland. De gemeente heeft een oppervlakte van 36,68 vierkante kilometer en telt ongeveer 7.500 inwoners. De gemeente bestaat uit de dorpen Ten Boer, Thesinge, Garmerwolde, Winneweer, Lellens, Wittewierum en Ten Post.

Wijken

De gemeente Ten Boer bestaat uit vier wijken, namelijk: Ten Boer, Garmerwolde, Thesinge en Ten Post. Elke wijk heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden.

Geografische (GPS) informatie

De gemeente Ten Boer ligt in het noordoosten van Nederland en heeft een aantal interessante bezienswaardigheden en attracties. Zo vindt u hier onder andere het natuurgebied Ten Boersterbos, de Ten Boerstermaar en de Woldwijk.

Demografische gegevens

De gemeente Ten Boer heeft een relatief jonge bevolking. Ongeveer 22% van de bevolking is jonger dan 20 jaar en ongeveer 19% is ouder dan 65 jaar. De gemiddelde leeftijd van de inwoners van Ten Boer is 42 jaar.

Treinstations

De gemeente Ten Boer heeft geen eigen treinstation, maar er zijn wel verschillende treinstations in de buurt. Zo vindt u het treinstation van Groningen op ongeveer 10 kilometer afstand van Ten Boer.

Gemeentes rondom

De gemeente Ten Boer grenst aan de gemeenten Groningen, Bedum, Winsum en Slochteren. Elke gemeente heeft zijn eigen kenmerken en bezienswaardigheden.

Netnummers

De gemeente Ten Boer heeft het netnummer 050. Dit netnummer wordt gebruikt voor alle telefoonnummers in de gemeente.

Bekende plaatsen

Ten Boer heeft een aantal bekende plaatsen, waaronder de Fraeylemaborg, de kerk van Garmerwolde en de molen van Thesinge. Deze plaatsen zijn zeker een bezoek waard.

FAQs

1. Wat is de oppervlakte van de gemeente Ten Boer?
Antwoord: De oppervlakte van de gemeente Ten Boer is 36,68 vierkante kilometer.

2. Wat is het netnummer van Ten Boer?
Antwoord: Het netnummer van Ten Boer is 050.

3. Heeft Ten Boer een eigen treinstation?
Antwoord: Nee, Ten Boer heeft geen eigen treinstation, maar er zijn wel verschillende treinstations in de buurt.

4. Hoeveel inwoners heeft Ten Boer?
Antwoord: Ten Boer telt ongeveer 7.500 inwoners.

5. Wat zijn de bekendste bezienswaardigheden van Ten Boer?
Antwoord: De Fraeylemaborg, de kerk van Garmerwolde en de molen van Thesinge zijn de bekendste bezienswaardigheden van Ten Boer.

Conclusie

In dit artikel hebben we u voorzien van alle informatie die u nodig heeft over de postcode van de gemeente Ten Boer. We hebben u informatie gegeven over de wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. We hopen dat u deze informatie nuttig vond.