Postcodes gemeente wageningen

Postcodenummers van gemeente Wageningen: Algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers, bekende plaatsen

Als je op zoek bent naar informatie over de postcodenummers van gemeente Wageningen, dan ben je hier aan het juiste adres. In deze uitgebreide gids vind je alles wat je moet weten over de postcodes van Wageningen, inclusief algemene informatie, wijken, geografische (GPS) informatie, demografische gegevens, treinstations, gemeentes rondom, netnummers en bekende plaatsen. Lees verder om alles te ontdekken wat deze prachtige stad te bieden heeft.

Algemene informatie over gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen is een prachtige stad in de provincie Gelderland. De stad heeft een rijke geschiedenis en staat bekend om zijn universiteit, die internationaal bekend is om zijn onderzoek en onderwijs op het gebied van landbouw en milieu. De stad telt ruim 38.000 inwoners en heeft een oppervlakte van 32,34 km².

Wijken in gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen is verdeeld in verschillende wijken, elk met zijn eigen kenmerken en voorzieningen. Hieronder vind je een overzicht van de wijken in Wageningen:

1. Binnenstad
2. Noordwest
3. Noordoost
4. Zuidwest
5. Zuidoost
6. Nude
7. Wageningen-Hoog

Geografische (GPS) informatie over gemeente Wageningen

Als je gemeente Wageningen wilt bezoeken, is het handig om te weten waar je moet zijn. Hieronder vind je de GPS-coördinaten van de stad:

Latitude: 51.9690° N
Longitude: 5.6669° E

Demografische gegevens over gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen is een diverse stad met een gemiddelde leeftijd van 33 jaar. De stad heeft een hoogopgeleide bevolking, met ongeveer 70% van de inwoners die een hogere opleiding hebben afgerond. De meeste inwoners zijn werkzaam in de dienstensector, gevolgd door de gezondheidszorg en de wetenschap.

Treinstations in gemeente Wageningen

Als je met de trein naar Wageningen wilt reizen, is het handig om te weten welke treinstations er in de buurt zijn. Hieronder vind je een overzicht van de treinstations in de omgeving van Wageningen:

1. Station Ede-Wageningen
2. Station Arnhem Centraal
3. Station Veenendaal-De Klomp

Gemeentes rondom gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen ligt in het hart van Nederland en is omringd door verschillende gemeentes. Hieronder vind je een overzicht van de gemeentes rondom Wageningen:

1. Rhenen
2. Renkum
3. Ede
4. Veenendaal

Netnummers in gemeente Wageningen

Als je in Wageningen wilt bellen, moet je het juiste netnummer gebruiken. Hieronder vind je het netnummer van gemeente Wageningen:

0317

Bekende plaatsen in gemeente Wageningen

Gemeente Wageningen is niet alleen bekend om zijn universiteit, maar ook om zijn prachtige natuur en historische bezienswaardigheden. Hieronder vind je een overzicht van bekende plaatsen in Wageningen:

1. Arboretum Belmonte
2. De Blauwe Kamer
3. Het Depot
4. Het Heerenstraat Theater
5. Hotel de Wereld
6. Museum De Casteelse Poort
7. Wageningen University & Research

FAQs over gemeente Wageningen

1. Wat is het oppervlakte van gemeente Wageningen?
– Gemeente Wageningen heeft een oppervlakte van 32,34 km².

2. Hoeveel inwoners heeft gemeente Wageningen?
– Gemeente Wageningen telt ruim 38.000 inwoners.

3. Wat zijn de GPS-coördinaten van gemeente Wageningen?
– De GPS-coördinaten van gemeente Wageningen zijn 51.9690° N en 5.6669° E.

4. Welke treinstations liggen in de buurt van Wageningen?
– Station Ede-Wageningen, Station Arnhem Centraal en Station Veenendaal-De Klomp liggen in de buurt van Wageningen.

5. Welke gemeentes liggen rondom gemeente Wageningen?
– Rhenen, Renkum, Ede en Veenendaal liggen rondom gemeente Wageningen.

Conclusie

Gemeente Wageningen is een prachtige stad met een rijke geschiedenis en vele bezienswaardigheden. Het is een stad die je niet mag missen als je op zoek bent naar kennis, natuur en cultuur. Deze uitgebreide gids over de postcodenummers van gemeente Wageningen heeft je alles gegeven wat je moet weten. Van algemene informatie en demografische gegevens tot bekende plaatsen en GPS-coördinaten, deze gids heeft het allemaal. We hopen dat je genoten hebt van deze reis door gemeente Wageningen.